A Super Nintendo (SNES) vagy a Sega Mega Drive volt a jobb konzol és miért?
Több szubjektív dologtól is függ, hogy mitől jobb egy konzol, mint a másik. Pl. hiába jobb az egyiknek a hardvere, ha nincsenek rá jó játékok. Egyébként másban is felmerült már...
Teljesen szubjektív kérdés.
Technikailag a SNES majdnem mindenben erősebb, talán csak a procija jobb a Mega Drive-nak, ha jól emlékszem.
Viszont egy konzol minőségét szerintem a játékkínálata határozza meg.
A SNES-nek olyan szinten előnye volt, hogy több nagyobb fejlesztő állt be mögé, mint mondjuk a Capcom, Konami, Namco, Squaresoft, és sok más, akik Mega Drive-ra vagy egyáltalán nem, vagy kevesebb játékot fejlesztettek.
Személy szerint mindkét konzolt nagyon jónak tartom, viszont nálam messze a SNES a nyerő. A Mega Drive nagyágyúját, a Sonic sorozatot sosem szerettem közel sem annyira, mint mások, viszont SNES-re olyan örök kedvenceim vannak, mint...
Super Mario World, Yoshi's Island, Donkey Kong Country 1-2-3, Kirby's Fun Pak, Kirby's Dream Course, Kirby's Dream Land 3, F-Zero, Super Metroid, Earthbound, The Legend of the Mystical Ninja, The Legend of Zelda: A Link to the Past, Chrono Trigger, Tetris Attack, Pocky & Rocky, vagy Super Mario RPG. Mega Drive-ra is vannak olyan kedvenceim, mint a Castlevania: The New Generation, vagy a Monster World 3 és 4, de összességében nekem elég könnyű választani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!