NES(Nintendo),SNES,SEGA,Atari,Commodore és hasonló régiségeket szeretnék venni. Vaterán szoktam keresgélni, de elég szegényes a kínálat. Magyarországon vannak igazi gyűjtők egyáltalán?
"Vaterán szoktam keresgélni, de elég szegényes a kínálat. Magyarországon vannak igazi gyűjtők egyáltalán?"
Mi az összefüggés? Nyilván a gyűjtő nem adja el.
2015. jan. 20. 21:16
3/7 A kérdező kommentje:
"Mi az összefüggés? Nyilván a gyűjtő nem adja el"
Ez igaz.:) Igazából úgy értettem, hogy magyaroszágon szerintem sajnos nem volt igazán videójáték "kultúra". Emlékszem, az suliban én voltam az egyetlen az osztályban, akinek Super Nintendo-ja volt és lefogadnám, hogy más konzolja se igen volt ott senkinek rajtam kívül. Ide haza összetehettük a két kezünket, ha annak a legendás sárga kazettás masinának a tulajai lehettünk.:) Eredeti Nintendo, Sega, stb nem hiszem, hogy túl sok volt forgalomban. Ez is az oka, hogy nem nagyon lehet manapság sem hozzájutni már.
2015. jan. 20. 21:29
4/7 anonim válasza:
Nekem eredeti fekete kazettás Sega Megadrive 2-m volt, bár az már inkább a 90-es évek végén 2ezres elején. Akinél először láttam a gépet, azoknak volt asszem Sega Megadrive 1-2-ese, sőt Sega kézi konzoljuk is. Rengeteg 90-es évek beli gyerekkel akikkel beszéltem emlegetik a sárga kazettás Nintendót emg hogy a piacon voltak kiterítve a kazetták. Szóval nem mondanám hogy ez Magyarországon ne lett volna jelen.
2015. jan. 20. 21:39
5/7 anonim válasza:
Nekem megvan még a c64-em és a NES-em, de nem válnék meg tőlük semmi pénzért.
2015. jan. 21. 00:18
6/7 Krisipoke válasza:
Én régi játékokat mindenféle videojáték-üzletből, Vateráról, ebayről, meg bolhapiacokról szoktam venni elsősorban. Bár manapság inkább csak ebay.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!