Vettem egy vezeték nélküli fülhallgatót, ami kényelmetlen, ilyen esetben visszaveszik?
Sziasztok!
A media marktban vettem egy Sony wfc 500 típusú earbudsot, kb egy órával ezelőtt. Persze rögtön ki is próbáltam, de egyszerűen azt érzem, hogy nyomja a fülem és szinte fáj tőle.. már a fejem is. Rohadtul nem kényelmes, pedig direkt emiatt vásároltam ezt a fajtát: mindenki ömleng róla, hogy kényelmes viselet meg ergonomikus kialakítása van és tökéletesen illik a fülbe. Ezer teszt videót és kommentet olvastam róla. Egy másik, sokkalta olcsóbb és e között vacilláltam sokáig. Lehet hogy azzal jobban jártam volna… ráadásul a legkisebb gumiharangot tettem rá szóval nem ez a probléma. Azért is vettem ezt, mert nem száras típusút akartam, az ilyen kerek “budsok” jobban tetszenek. Ez előtt viszont egy száras JBL-em volt, ami konkrétan luxus kategória ehhez képest… nem éreztem hogy a fülemben van és a hangzás is tökéletes volt. Dobok, basszusok minden.. pedig nem vagyok hozzáértő és lány létemre egy tech guru sem. Na ennél a Sonynál a hangzás is szinte a semmi extra vonalat súrolja. Pedig teljesen úgy voltam vele, hogy egy Sony mégiscsak Sony és minőség. Mindegy, a lényeg hogy ilyen esetben mit lehet tenni? Hiszem használtam, kibontottam. Vissza lehet egyáltalán vinni, hogy adják vissza a pénzt vagy ez már rajtam marad?
Köszi mindenkinek
Ugye 3 napig minden indoklás nélkül lehet visszavinni bizonyos termékeket.
Netes rendelésnél 2 heted van visszaküldeni.
"Ugye 3 napig minden indoklás nélkül lehet visszavinni bizonyos termékeket."
A közkeletű tévhit szerint.
Anyum cipöboltban dolgozott és azt mondta téves vásárlásra hivatkozva vissza kellett venniük a terméket.
Bár ez cipöbolt volt, én is vittem vissza terméket, ami kipróbálás után nem tetszett és minden szarakodás nélkül visszavették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!