A készenléti állapotban tartott elektronikus eszközök (TV, DVD, Stb) mennyi áramot fogyasztanak?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 20:12
11/13 Szirty válasza:
Jó.
Amúgy nem a műszeredben kételkedek én, csak fontosnak tartottam (a többiek miatt) megjegyezni hogy ezzel számolni kell.
12/13 anonim válasza:
A többiek az más. De én úgy indultam el most, amikor a ...-k bejelentették ezt az energiakorlátozást, hogy olyant veszek, ami azzal büszkélkedik, hogy ezek a dolgok nem csapják be, és ellenőrzöm is true rms műszerrel, és egyúttal majd jól bebizonyítom az itthon levőkről, hogy azok meg fals eredményt adnak.
Ebben az a szomorú (nagyképűségemet tekintve), hogy igazából nem adnak fals eredményt. 15 évesek kb, tehát egy régebbi generáció (kétféle gyártmány), és az eltérések 3 %-on belül mozogtak.
13/13 anonim válasza:
Le kell mérni, mostanában már nem fogyasztanak semmit. A tévém több mint öt éves és 0 a fogyasztása vagy mérhetetlen. Egy napig mértem és 0,000kwh t mutatott a mérő, ugyanígy van a legtöbb töltő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!