Szerintetek milyen a ps3 move? A többi lent!

Figyelt kérdés
Akinek van tapasztalatok hogy milyen??? lehet benne játékokon multiplayer-ezni??pontos az érzékelője?? és hol lehet olcsón venni??
2010. szept. 26. 18:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Pontosnak pontos, de a Wii még mindig pontosabb:) Egy plázában a megjelenés napján volt egy Move vs Wii, és az árusítók szerint is a Wii a jobb.A végeredmény egyébként Wii 8 vs Move 6.
2010. szept. 26. 19:35
 2/12 anonim ***** válasza:
2010. szept. 29. 16:59
 3/12 anonim ***** válasza:
én annyit mondok move jobb mint a wii csak drágább :)
2010. okt. 3. 15:39
 4/12 anonim ***** válasza:

A move sokkal pontosabb, de a move az ilyen "fun" cucc akar lenni, és wii azért "fun"-abb.

Persze van komolyabb játékokhoz is move, pl. RE5, de ott elég szar az irányítás, viszont egy ilyennel azért ellehet FPS-ezni:

[link]

Még valami hivatalos sonys ember is azt mondta (IGN-en), hogy a wii "fun"-abb.

Viszont a Tumble-t nagyon dicsérik.

Ha már van ps3-mad, akkor azért megéri azt a 20-ast, ha nincs és csak a move érdekel, a "sima" játék nem akkor inkább wi,

2010. okt. 3. 17:53
 5/12 anonim ***** válasza:
van ps3am vasárnap kapom meg a moveot remélem fasza kis szerkezet lesz majd leírom milyen(heavy rain, little big planet lesz meg)
2010. okt. 7. 08:29
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat!! és az utolsó írja már meg milyen vele játszani!!:DD köszi:)
2010. okt. 7. 14:33
 7/12 anonim ***** válasza:

08:29

Azokhoz szerintem rohadt jó lesz a move, mert azért azok mégsem olyan gyors játékok mint az RE5.

De szerintem majd tumble-t is próbáld ki, az direkt move-os cucc, és mindenki dicséri:

[link]

2010. okt. 7. 20:49
 8/12 anonim ***** válasza:

OK vasárnap vagy hétfőn majd leírom mert akkorra lesz meg.

És ez a tumble jól néz ki!Majd demóban kipróbálom/megveszem

2010. okt. 8. 09:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Ma volt szerencsém a media marktban kipróbálni 3 ping-pong meccs erejéig első benyomás:

Pontos csak a kamera kicsit szűk látókörű bár ez nem annyira zavaró.A ping-pong mozdulatokat tökletesen felismeri védhetetlen lecsapást vagy akár egy jól eltalált nyesést is lehet csinálni a másik oldalra.Tényleg nagyon precíz,pontos.

2010. okt. 8. 23:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Na ma mondom a véleményemet hogy milyen vele játszani!

Boldog szülinapot nekem!!!

2010. okt. 10. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!