Űdv adott egy autos erősítő Renegade márka 2 csatis 550w max..és ezzel hajtok egy Ground Zero slp30 as ládát..és olyan hibával,hogy alacsony,ill magas tartományba,hullámzik a mély hangja..hol hangos,hol halkabban megy..nem melegszik..??????
Figyelt kérdés
Piros led,nem villágít,zöld villágítt,magasabb hangerőn járomotornál nem villog..kábel szett 25mm² es! akitől szereztem a cuccot,nála hibátlanul ment..az erősítőn a hangerő,maxon..lp funkcioba kapcsolva .. hifi egy Pioneer DEH-X3500UI .. van amikor percekig megse szollal a mély..de a proteck lampa nem villágítt,csak a zőld..másik rca kábelel is teszteltem..mozgatom a kábelek,hátha kontakt,de semmi..minden rendesen rőgzítve..a kérdés,talán a limiter tilltana? hogy ne melegedjen? vagy kevés lenne valami? 72ah s aksi..kb 1 eves vanben..de nemjővökrá,hogy mi okozza ezt..????#Mélyláda,Ground Zero
2022. szept. 27. 11:56
2/7 A kérdező kommentje:
énis erre gondoltam,de az előző erősítőm egy picivel volt gyengébb mind ez..annál nem volt ilyen gond..es azis csutkánvolt hajtva..mi a megoldás a kevés áram ellen? nagyobb aksi? vagy generátor?
2022. szept. 27. 12:37
3/7 A kérdező kommentje:
Volt olyan autos erősítőm,réggebről,hogy ritmusra villogott az auto,minden lámpája..de ennel nagyobb hangerőn sem észlelek villogzást! :/ sokaktol kértem tanácsot,nem igen értekhozá..volt aki azt mondta hogy kondislessz az erősírő,mert folyamat túlvan nyomatva es nemteszjót neki .
2022. szept. 27. 12:44
4/7 anonim válasza:
Az autóvillamosságis mit mondott?
5/7 A kérdező kommentje:
hát par ismerosom van akik,jobban értenek hozzá..az egyikszerint a limiter dolgozik szegény erősítőben,másik szerint kondi probléma lessz az erősítőben..mer folyamat nagyon sok terhelést kap es hogy ne főljönmeg..de tobben mondták hogy generátor is lehet..RCA kábelt..az RCA nal.visszont eszre vettem azt,hogy ha a fehéret huzomki akkor változik a hang..,de ha pirosat,akkor nem...nem kellene annális változnia valamit a hangjának? :)
2022. szept. 27. 14:28
6/7 A kérdező kommentje:
ha az RCA t felcserelem..szinekre gondolok,mibaj lehet abból?
2022. szept. 27. 14:52
7/7 A kérdező kommentje:
12,5v simán az aksít lemértem
Járo motornál fogyasztok nékűl 14.1v
Járo motornál,Tompított fényel..nagy hangerővel 13,8v .. es ezt tartja..70a s a generátor..75ah s az aksi..nem 72 ah! lehet,megis kevés az áram?
2022. szept. 27. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!