Van olyan okostévé, amelyiknek nem lassú a menüje?
Figyelt kérdés
Vagy csak a Samsungom ilyen fos. Írjatok mit tapasztaltatok. Amíg butatévém volt nem voltak másodperces delayek.2022. szept. 26. 21:12
1/10 anonim válasza:
Persze, a felsőbb kategóriában.
2/10 anonim válasza:
Nekünk szintén samsungunk van, de egyáltalán nem lassú a menüje.
3/10 anonim válasza:
Nekem mindegyik lassú. HTPC-t használok.
4/10 anonim válasza:
nekünk is samsung van, elég fos :)))
de mostmár úgy vagyunk vele hogy addig használjuk amíg bírja
5/10 Morzsi007 válasza:
Az LG sem fürge az alsó, középkategóriából. Idegesítő, hogy nem tudnak beletenni egy gyorsabb hardvert.
6/10 anonim válasza:
Használjatok Chromecast-ot. 😉
7/10 Morzsi007 válasza:
AppleTv-t használunk, az nem lassú, de a T-mobilos box is gyatra lassú.
8/10 anonim válasza:
Mit vársz egy tv-től? Hogy olyan számítási teljesítménye legyen mint egy 300ezer forintos számítógépnek... LOL :D
9/10 NTBS válasza:
Igen. Minél drágább annál többet tud elvileg.
10/10 anonim válasza:
Nekem az 1 generációs samsung smart monitor m5-ön amikor bekapcsolom és rögtön hasznalom elég lassú viszont kb 1-2 perc múlva beáll egy olyan közepes sebességre. Van még egy samsungunk (ezt tv) egy q90t azon elég gyors a tizen. De ez szerintem igaz hogy minél drágább annál gyorsabb mert komolyab hardvert raknak bele stb. Tehát a samsung se szar csak az alsó kategória sebessége olyan közepes a magas kategóriának már elég gyors a menüje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!