Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megérné erre a hangfalra váltani?

Megérné erre a hangfalra váltani?

Figyelt kérdés

Van egy 2.1-es hangrendszerem (Logitech Z333 2.1). Bérházi lakásban hallgatom, teljesen kihasználhatatlan a 40W teljesítménye. Egyébként nagyon szépen szól minden hangerőn, csak felesleges.

Most találtam neten egy Tronsmart Studio Bluetooth hangfalat, ami szerintem jobb lenne az én elvárásaimnak, mivel

- 1 hangfal, nem kell erősítővel meg több dobozzal és vezetékkel bénázni.

- Csak 30W, tehát nem fölöslegesen erős.

- Bluetooth os és akksis, tehát hordozható.

Egyébként olvastam róla tesztet, azt írták hogy a méretéhez képest is, és egyenként is szépen szól. 7 sugárzó van benne, abból 3 aktív és 4 passzív (2 magas, 1 mély). Telós app van hozzá, módvalasztó stb.

Jó ötlet lehet? Kb fele annyiba is kerül, mint a mostani Lt 2.1, és majdnem ugyanazt tudja.

2022. szept. 20. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem
2022. szept. 20. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem sem
2022. szept. 20. 21:27
 3/3 Salx Narval ***** válasza:
Miért kellene lecserélni? Veszel egyet a másik mellé és oda viszed, teszed ahová csak akarod hiszen elfér majdnem a tenyereden. Az LT pedig hagyd a fix helyén ha némi "térhangzásra" is vágynál zenehallgatás, v TV nézés közben.
2022. szept. 21. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!