Logitech Z906 tulajok segítségét, kérném, vagy aki jobban otthon van a hangzás világában! A fent említett hangfalrendszer torzít, mi lehet az oka?
Szóval a gyártó oldalán azt olvastam, hogy torzítás mentes hangzás, tiszta mély stb. fórumokon is a tulajdonosok teljesen pozitívan írnak róla. De nálam már a 2. példány jár, és sajnos eszméletlen torzít max, vagy közel max hangerőn, 3/4edre felcsavarva pl. a mély torzít és a kis hangszórók is. Előtte egy Genius sw hf 6000V2.- volt, az nagyon szépen szólt,max-on is alig torzított, ugyan rms kisebb a teljesítménye, te azt viszonylag torzítás mentesen leadta. mi lehet az oka? ennyi ez a hangfal? vagy az is érdekelne, hogy mennyit jelent egy hangkártya ebben az esetben, mivel alaplapival használom. Ha vennék egy külön hangkártyát, megszűnnének a torzítások, recsegések? ennyi pénzért többet vártam, mivel ha bő feléig tekerem fel a hangerőt, addig szól szépen, utána már élvezhetetlen, de ebben az esetben nem tudom kihasználni a hangrendszert! mi lehet a baj? ennyit tud ez a rendszer, v kéne egy hangkártya?
alaplap: asrock z77extreme4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!