Megéri 2022-ben vásárolni egy Play Station 4-et?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.2022. szept. 19. 15:45
1/8 anonim válasza:
Ha nem érdekelnek a 2-3 év múlva megjelenő címek, igen.
2/8 anonim válasza:
Én már biztosan nem vennék olyat.
3/8 anonim válasza:
Attól függ. Ha új, játékokat akatsz folyamatosan játszani akkor már nem ajánlom mert
1.Lehet meg se jelenik rá.
2. Megjelenik de abban nem lesz köszönet lásd cyberpunk
Ha megvannak konkrétan hogy mivel szeretnél játszani ps4-en akkor nyilván megéri. Én Nes-en is szoktam játszani 2022-ben.
4/8 anonim válasza:
Persze. Ha neked elég a jelenlegi játékkínálat. Ha jól belegondolsz később sem lesznek újak, csak a grafika szebb. Lesz lövöldözős, más karakterekkel. Autóverseny, más autókkal. Stb. A lényeg marad ugyanaz.
6/8 anonim válasza:
#4 ez azért nem igaz, mert a grafika mellett rengeteg egyéb újítás lehet az újabb játékokban. Fejlesztett fizika, autók esetében sokkal élethűbb hang, irényítás, és mlg lehetne naphosszat sorolni.
Ha csak a grafika lenne jobb az új játékokban akkor nagy baj lenne.
7/8 anonim válasza:
Hogyan döntöttél végül kérdező?
8/8 A kérdező kommentje:
Nem vettem.
2023. febr. 21. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!