Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen olcsó eszközzel tudom...

Milyen olcsó eszközzel tudom összekötni az elektromos gitárt a telefonnal?

Figyelt kérdés
A Tonebridge nevű alkalmazáshoz kellene. Az iRig 2 túl drága, valami olcsóbb kéne. Stratocaster gitár, Honor 9 telefon.

2022. szept. 18. 20:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Lehet, f@szom tudja. Hülye vagyok én ezekhez
2022. szept. 19. 20:02
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az a terméktípus, amit keresel:

[link]

2022. szept. 21. 12:56
 13/14 anonim ***** válasza:

#12 folyt: De ezekkel az olcsóbb, jackes holmikkal az a dilemma, hogy a telefon A/D átalakítóját használják, azaz gyenge a hamgminőség, mert valami filléres, beszédre optimalizált csip dolgozik. És a dugó lefoglalja a hangkimenetet, azaz a telefon hangszóróján tudod hallgatni a végeredményt, ami megint csak vacak.

Ha igazi megoldás kell, akkor olyan kártya jó, amiben magában van az oda-vissza átalakító csip, és amin van valamilyen használható kimenet is, amivel az erősítőbe tudsz menni. Mindez jó minőségben nem lesz túl olcsó.

Még egy olyan megoldást el tudok képzelni, hogy egy rendes USB-s hangkártyát ráhekkelsz a telefonra, de abból is olyan kell, ami nem a gépről kapja a tápot, mert olyat a telefon nem tud.

Szóval nem egyszerű a vágyad :).

2022. szept. 21. 13:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Android 9-en lesz latency bőven. Nem erőltetném a dolgot.
2022. szept. 21. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!