Hangszóró: pár centis, Jack dugóval csatlakoztatható kapható? (bővebben lent)
Kicsi hangszóró (Jack dugóval csatlakoztatható, pár centis) kapható?
Nagyobb hangszórókat (régen) lehetett kapni, amelyeket walkman-hoz lehetett csatlakoztatni például, de én kifejezetten kicsire, pár centisre gondolok.
A PC-s hangfalak mind ilyenek, ebből is van egész kicsi.
És hova akarod bedugni drágám?
Mert egy vonali szintű vagy fejhallgató erősítővel rendelkező eszköz nem nagyon fogja kihajtani!
Sajnos nem tudok róla, hogy bárkinek a "drágája" lennék. :)
Egyébként beszédre kell és "elég ha szól", én találkoztam már ilyen hangszóróval, régen rendeltem ebay-ról csak sjanos odaadtam valakinek...
"Mert egy vonali szintű vagy fejhallgató erősítővel rendelkező eszköz nem nagyon fogja kihajtani!"
Amit régen rendeltem ebay-ról (most a "minden termék vám alá esik" című bonyodalom miatt nem akarnék rendelni), azt a fejhallgató-kimenet is kihajtotta.
Egyébként ha lenne olyan kicsi, vezetékes hangszóró, amelyet powerbank-ra tudnék csatlakoztatni, az is jó lenne (van pár "USB Type A -> 5.5x2.5" meg hasonló csatlakozóval rendelkező kábelem.
#7 Átnézted egyáltalán a linket amit a 2-es hozzászólásomban küldtem? Abban van olyan kis hangfal aminek tápját USB-ről kapja, vagyis tudod használni powerbankkal.
Tehát semmiképpen nem szeretnél a kérdésemre válaszolni.
Ok.
Ehhez tartom magam.
A linken a drágábbakat dobta előre és a böngésző meg akadozott, az olcsóbbakhoz nem jutottam el.
"És hova akarod bedugni drágám?"
A fejhallgató kimenetbe.
"Tehát semmiképpen nem szeretnél a kérdésemre válaszolni."
Fentebb válaszoltam, a #7 hozzászólásban utaltam rá: nekem fejhallgató-kimenettel is működött.
Azt gondoltam, hogy ezzel megválaszoltam a kérdést (egyértelmű utalással).
A fejhallgató-kimenetbe gondoltam csatlakoztatni.
Ha halkan szól, az már elég.
Egyébként nem én pontoztalak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!