Sennheiser HD 300 fejhallgató vélemények?
Figyelt kérdés
viszonyítási alap ként olcsóbb fejhallgatóm van, dj-knek való philips, de azt érzem, hogy ha nem utazás közben használom akkor nem alkalmas a minőségi használatra, mert erős a basszusa és túlzottan zár.2022. szept. 3. 17:41
1/6 anonim válasza:
Szerinted lehet annyival jobb mint amennyibe kerül?
2/6 A kérdező kommentje:
15000-el? 🤣 Biztosan. Hallottam már jó fejhallgatót, de nem tudom ez a tipus mit képvisel. Csak itt az a kérdésem inkább, hogy 19000 ft körüli árkategóriában mennyire gyengébb a hangminősége egy 40000 ft oshoz képest?
2022. szept. 3. 17:52
3/6 A kérdező kommentje:
Az, hogy vezetékes legyen, az alap.
2022. szept. 3. 17:53
4/6 anonim válasza:
Szerintem 19000/40000 arányban jobb! Vagy rosszabb
5/6 Közveszélyes Kontár válasza:
egy alap cucc
Ennyiert korant sem draga, teljesen atlagos arazasu
mar azt hittem az vagy akki 300ezres meg fel milla feletti fejhalgatokat/fuleseket nezeget
atlagos felhasznaloknak az 50koruli a eros felsobb-kozepkategoria 100nal all meg kb. a csucskategoria
ez egy also-kozep/kozep-kozep kategoria
azt nem ertik meg sokan hogy a ki es beviteli eszkozok teljesen egyen fuggoek
ami tobbsegnek jo, kritikusoknak, szakmabelieknek
az lehet valakinek megis ocska es akar hasznalhatatlan, pedig nem hiba miatt
nem mindenki egyforma
eger, bill, megjelenito, hangeszkoz stb.
Ezekbol nem veletlen van sokfele, meghozza teljesen elvont egyediek is az atlagostol eleg sok
mivel az atlagtol elteroek sincsenek kevesen
6/6 A kérdező kommentje:
A beviteli eszközből nem lesz probléma...
2022. szept. 8. 06:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!