A Sennheiser fejhallgatók tartósságáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Konkrétan a HD 400S típus érdekelne, és hogy rendeltetésszerű használat mellett kibírna-e vajon éveket anélkül hogy valahol eltörne.

Az Árukeresőn és Amazonon nézegettem eddig véleményeket, de ott nyilván legfeljebb csak pár hét után kialakult véleményeket írnak ki szerintem.

Gondolom hogy lesznek most olyanok akiknek ez a típusú és kategóriájú is már silánynak számít, de nekem maga a hangzás minősége tényleg nem olyan fontos, igazából egy 4e Ft-os olcsó fejhallgatót cserélnék erre a Sennheiserre, azt is csak azért mert az előbbinek a rendeltetésszerű használat mellett is kettétört a fejpántja (pedig nincs nagy fejem és csak napi 1-2 órát volt használatban, többre nem is kell).

Ami még fontos számomra a tartósságon kívül, az a 3.5 csatlakozó, hogy ne csak Bluetooth-on keresztül lehessen hallgatni, azért szemezgettem most ezzel a típussal.

Valakinek van esetleg ugyanilyen típusú, vagy hasonló árkategóriájú Sennheisere? Érdemes megvenni?

Előre is köszi a válaszokat!

#minőség #Sennheiser #fejhallgató #tartósság #HD 400S #Sennheiser HD 400S
2022. ápr. 1. 11:44
A kérdező szavazást indított:
Ilyet használok/ismerek valakit aki használja régóta és semmi baj a fejhallgatóval.
Viszonylag hamar tönkrement, nem ajánlom!
Hasonló árkategóriájú Sennheiserem ment tönkre idejekorán.
2 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
83%

Sennheiserből 100k alatt nem nagyon ajánlott egyik sem.

Mert ezeket nem helyben gyártják, hanem többnyire kisebb üzemekben és a minőség ellenőrzés sem olyan.

Sokan HD600-al azonosítják, ami nagy hiba szerintem...(igen az nagyon jó minőségű, és kiemelkedő a mezőnyben de nem mindegyik típus)

Amúgy biztosan kibírja, de relatív rossz ár/értéket képvisel.

Inkább néz szét az ATH háza táján, ez pl. nem rossz:

[link]

Ill.:

[link]

2022. ápr. 1. 11:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi előző, ment a zöld.
2022. máj. 31. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!