Megéri venni egy konzolt, ha minimális időm van játszani?
Nekem pont ilyen problémám van.
Én arra jutottam, hogy felesleges így... (Legalábbis nekem)
Drága a konzol, drágák a játékok, és lenne annak a pénznek jobb helye is.
Csak nézném a TV mellett a dobozt és a játékokat, és nem tudnék másra gondolni mint hogy ott van benne majdnem (esetenként több mint) 300 ezer forintom és hozzá se tudok / akarok nyúlni az időm többségében.
Egyébként hasonlóan jártam. Vettem nintendo switchet magamnak, az első héten tök jól elvoltam vele, aztán rájöttem hogy a játék az én életemben már nem foglal el olyan helyet. Nem is játszok vele már. Ott porosodik.
Szerintem én azért jártam így mert a hosszú munkanap után már semmi erőm meg kedvem sincs játszani. Hulla fáradtan filmezek, sorozatozok, streameket nézek, de játszani.. nem visz rá a lélek.
De hasonlóan jártam a VR-al is. Azt is még évekkel ezelőtt megvettem hogy hű de jó lesz, aztán hozzá se nyúltam már majdnem 2 éve.
Az életmódom és a valódi vágyaim megváltoztak, de a vágyaimról alkotott elképzelésem nem.
1-es vagyok
Kapásból vagy 10 üzenetet kaptam, ezért inkább itt válaszolnék:
nem, a switch nem eladó :D
ajándéknak tartom a keresztfiamnak
Kezdetnek talán megteszi a felhőalapú játék is, ehhez nem kell konzolt venni, csak kontrollert, és persze előfizetést, ami az első hónapban 300 Ft, utána 4190 Ft.
Heti 5-10 óra azért nem is olyan kevés. Nekem havi szinten jut ennyi, pedig gyerek sincs.
De mondjuk ettől függetlenül nem vennék konzolt.
#9: Te is szánhattad volna az időd arra, hogy értelmeset írj, mégsem tetted.
Egyébként értelemszerűen nem akarok hajléktalan lenni, szóval dolgoznom kell. Ha nem tenném, játszani sem tudnék a konzolon, hiába akarnék... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!