Sürgős! Mi az oka annak, hogy az Airpod egyik fele 15 perc után lemerül?
Nekem honoros fulesem van, pár hónapja csinált hasonlót(fel volt toltve, de az egyik oldal lemerült és nem szólt).
Nalam elég volt az ujrainditas.
Ha új, akkor garitzasd, mert megdöglött az akkumulátor.
(az enyém is ilyen, de az már 4 éves :D)
Ha nem tudod honnan van, akkor valószinüleg egy használt, régi cuccot vettek neked amiben megdöglött az akkumulátor.
Amikor kiveszed a töltőtokból, akkor hány %-ot ír a bal fülesre?
100%-ot és 15 perc után lemegy 0%-ra?
Vagy már eleve kevésről indul? Benne volt a tokban hosszabb ideig (és maga tok is fel volt rendesen töltve)?
-
Nekem olyan volt sima AirPods-zal (ritkán) és AirPords Pro-val is (gyakrabban), hogy látszólag a tokba rakástól merült.
Beraktam, akkor volt még pl. 50%, amikor kivettem, akkor meg 10% esetleg csak 0%. Mintha a tok leszívta volna :)
Persze nem ezt történt valószínűleg, hanem az, hogy el volt piszkolódva kicsit és nem érzékelte a füles, hogy a tokban van. Ezért kapcsolódva maradt az iPhone-hoz (vagy iPad-hez stb.) és így merült le.
Én a füles és a tok hozzáférhető részét óvatosan antibakteriális kéztörlővel szoktam pár hetente letörölni, úgyis van még egy raklapnyi ilyenem a covid időkből :)
A töltőtok mélyebb részét (ahol a kis fém érintkezők vannak) pedig egy fogpiszkálóval szoktam tisztítani, ha szükséges (óvatosan ezt is).
Az ilyen tisztítás helyre szokta hozni és egy darabig utána nem jelentkezik a "leszívás" jelenség.
Mj.: én az "automatic ear detection" funkciót ki szoktam kapcsolni, lehet, hogy ez is közrejátszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!