Mi az airpod? Fülhallgató telefonhoz? Hangerősítő? Hallókészülék? Szabályozható e a hangszín?
Annyiban egészíteném ki Morzsi007 kolléga szokásosan kiváló hozzászólását, hogy: 1. az említett funkciók (áteresztés és a többi) csak iPhonehoz csatlakoztatva működnek! 2. Az Airpods márkanevet elég sokan átvették és árulnak ezen a néven vezeték nélküli füleseket, vagy éppen airpodsként hivatkoznak egy vezetéknélküli fülesre, pedig nem is az. Olyan ez mint amikor minden motoros láncfűrészt stihlfűrésznek hívunk. Pedig a Stihl csak egy a sok gyártó közül. Ugyanakkor hamisítják is az Airpodsokat, tehát meg kell nézni alaposan, hogy mit vesz az ember!
A valódi Apple által gyártott Airpodsnak van egy nagyon jó funkciója, az élő hallgatás.
Ez azt tudja, hogy az iPhone mikrofonjával észlelt hangokat továbbítja a fülesbe. Mivel a kapcsolat vezeték nélküli, ezért a 4-5 (akár 10) méterrel arrébb lébő telefon mikrofonjával észlelt hangokat lehet vele hallani. Én például ügyfélszolgálatokon szoktam ezt a megoldást használni. Sosem hallom a nénit a plexi fal mögött. Bedugom a telefont a nyíláson, a fülesben meg hallom mit magyaráz nekem :)
Elég jól erősít, de mindenképpen szükség van valamiféle maradvány hallásra! Ezek nem hallókészülékeke, nem úgy működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!