Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mi az airpod? Fülhallgató...

Gungasam kérdése:

Mi az airpod? Fülhallgató telefonhoz? Hangerősítő? Hallókészülék? Szabályozható e a hangszín?

Figyelt kérdés
Hosszú évek óta viselek hallókészüléket. Valaha jól hallottam de Menier szindrómás rohamaim miatt erősen csökkent a hallásom. Bár a hallókészülékek egyre jobbak, elégedetlen vagyok velük. Emiatt minden a hallás élmény javításával kapcsolatos dolog érdekel. Vettem a a Wish-en egy párban lévő vezetékes tokkal tölthető kis készüléket amelyek a környezet hangjait erősítik. Sajnos nem elég rugalmasan szabályozhatóak...
2022. aug. 11. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fülhallgató, de ilyen problémával nem lesz jó élmény. Inkább csináltass professzionális hallókészüléket, azt pontosan beállítják a hallásodhoz.
2022. aug. 11. 15:24
 2/5 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Airpods egy Apple termék, (inkább iphone-okhoz, de minden eszközzel működik pl telefon, laptop, TV, ami Bluetooth kapcsolatra képes), vezeték nélküli fülhallgató, beépített mikrofonokkal, zajszűrócel, stb, kis bütyök, amit a füledbe dugsz. Van több modell is. Neked az Airpods Pro talán jó lehetne, mivel van rajta áteresztés, a környezeti zajokat a mikrofonon keresztül erősítve hallod, direkt azért, ha valaki beszél hozzád tisztán halljad, (persze nem halláskárosultaknak találták ki), ha ez mellett döntenél esetleg, viszont nem olcsó.
2022. aug. 11. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Annyiban egészíteném ki Morzsi007 kolléga szokásosan kiváló hozzászólását, hogy: 1. az említett funkciók (áteresztés és a többi) csak iPhonehoz csatlakoztatva működnek! 2. Az Airpods márkanevet elég sokan átvették és árulnak ezen a néven vezeték nélküli füleseket, vagy éppen airpodsként hivatkoznak egy vezetéknélküli fülesre, pedig nem is az. Olyan ez mint amikor minden motoros láncfűrészt stihlfűrésznek hívunk. Pedig a Stihl csak egy a sok gyártó közül. Ugyanakkor hamisítják is az Airpodsokat, tehát meg kell nézni alaposan, hogy mit vesz az ember!

A valódi Apple által gyártott Airpodsnak van egy nagyon jó funkciója, az élő hallgatás.

Ez azt tudja, hogy az iPhone mikrofonjával észlelt hangokat továbbítja a fülesbe. Mivel a kapcsolat vezeték nélküli, ezért a 4-5 (akár 10) méterrel arrébb lébő telefon mikrofonjával észlelt hangokat lehet vele hallani. Én például ügyfélszolgálatokon szoktam ezt a megoldást használni. Sosem hallom a nénit a plexi fal mögött. Bedugom a telefont a nyíláson, a fülesben meg hallom mit magyaráz nekem :)

Elég jól erősít, de mindenképpen szükség van valamiféle maradvány hallásra! Ezek nem hallókészülékeke, nem úgy működnek.

2022. aug. 11. 16:03
 4/5 Morzsi007 ***** válasza:
👍. .
2022. aug. 12. 06:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. aug. 12. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!