Mekkora az áramfelvétele egy olyan kikapcsolt laptopnak amiben nincs akksi, így töltőn van 0-24-ben?
"Csak nem a "villanyóra" volt a kérdés..."
Igazad van!
De kérdezzük meg a kérdés kiíróját mit akar tudni pontosan!
Kérdező:
A kérdésed arra vonatkozik, hogy mennyire növeli meg a villanyszámládat egy 0-24-ben hálózaton lévő de kikapcsolt laptop?
Vagy az érdekel hogy mekkora áram folyik a laptop adapter 230V-os vezetékén amikor az ki van kapcsolva?
#10, dehogynem, csak utólag, az #5-ben megfogalmazva. Nem véletlenül írtam a #7-ben, hogy: "mivel a fogyasztásra kíváncsi" Legyen ez tanulság, vakon és hülyén nem lehet fórumozni, ez már csak ilyen.
Nem tudom, mit írtál, olvasatlanul törlöm a mangánokat, de látom, te írtad. :D
Csak ellenkező nemű, fiatal, jó alakú, szép arcú, okos és humoros bolygólakókkal ismerkedek.
Nem kezdem a hülyézést, csak éppen szerintem abba a kategóriába esik az, hogy azt írtad: Így korrekt. Ami ugye ebben a sarokban azt jelenti, hogy ja, én inkorrekt voltam. De szerintem nem.
"Ha valamire nem kapott választ majd feltesz egy újabb kérdést."
Általában ilyesmi nem történik itt.
Az viszont gyakori hogy először azt kell megfejteni mit is akart kérdezni egyáltalán, magával a válasszal csak azután lehet foglalkozni.
"Azt a választ az egyel felette Szirty válaszára adtam. Részemről ennyi mert már régóta elértünk a tárgytól."
Egy f*szt. Már majdnem azt hittem, normális ember vagy. Ez a blokk úgy kezdődött, hogy megírtam, hogy mivel a fogyasztásra kíváncsi (ami kiderült az ampermérős hozzászólásod előtt), ezért az ampermérővel nem megy semmire.
Erre te közölted, hogy az ilyennek, amit én írtam, semmi értelme. Mire Szirty megmagyarázta neked. Igaz, hogy neki válaszolva írtad, hogy az korrekt, de azért együtt nézve az most általam leírtakat, abban vastagon benne van, hogy az enyém nem volt korrekt. De az volt, csak én feltételeztem, hogy tudsz annyit az elektromosságról, mint amit Szirty kifejtett, mert különben minek emlegetnéd az ampermérést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!