Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi van, ha valaki a vaterára...

Mi van, ha valaki a vaterára képcsöves TV-t tesz fel?

Figyelt kérdés

Nekünk van két képcsöves televíziónk, mely nem romlott el. Az egyik ALIEN, a másik SONY.

Idén szűnt meg a UPC-n az analóg adás. A képcsöves TV-ken a koax bemeneten kívül csak Scart csatlakozó van. Digitális adás esetén a TV csak monitorként működik. A set top boxhoz HDMI bemenet kell.

2022. júl. 29. 17:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
add oda neki: [link]
2022. júl. 29. 19:02
 12/23 gabesz147 ***** válasza:

Jó ötlet lenne, de elolvastam, alaposan, már ide se viheti a kérdező, még működőképesen se :-(.

2022. júl. 30. 07:02
 13/23 gabesz147 ***** válasza:
79%

"Viszont 2020-tól már képcsöves (hagyományos) televíziót, akár működő készüléket sem veszünk át.Megértjük az általunk adományozottak igényét, azt, hogy a nagyobb méretű (lapos) készülékek jobban láthatóak egy kórteremben, illetve a régi nagy, dobozos készülékek nagy helyet foglalnának így a régi (képcsöves) készülékek iránti igény hiányában az átvételüket teljes mértékben befejeztük.A továbbiakban már csak LCD, LED televíziókat fogadunk és veszünk át adományként."

Sajnos:-(. De a Vaterán és a Jófogáson is érdemes szerintem próbálkozni.

2022. júl. 30. 07:08
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Jófogás ingyen elvihető hirdetést feladsz.

Én is csináltam, de aki rászorulna, az nem tudja elvinni. Aki el tudná vinni, annak nem kell.

Akinek elviszed, arról kiderül hogy kisebbségi, és számonkéri, hogy miért nem távirányítós, neki így nem kell.

2022. júl. 30. 07:54
 15/23 anonim ***** válasza:
74%
Jó bocs, nem olvastam el. Kiszerveztem külső vállalkozóknak az elolvasást és lám ti el is olvastátok :D Majd küldöm a katás számlát! Ugye nem cégek vagytok! :D
2022. júl. 30. 07:54
 16/23 anonim ***** válasza:
72%

#5, ezt te mikor álmodtad?

Online közvetítés követésére sima régebbi PC-hez használt LCD monitort használok, a szájmozgást figyelve nincs érzékelhető késése.

Tehát nem igaz az, hogy a mai kijelzők, monitorok nem képesek valós időben megjeleníteni. Ha igaz lenne, az összes stúdió képcsöves monitort használna felvétel követéshez, videovágáshoz.

2022. júl. 30. 11:32
 17/23 anonim válasza:
58%

#16 Egyszerű, ők mondták.

Lehet, hogy ami az átlagembernek megfelel, az egy operaelőadáson, nagyzenekari hangversenyen kevés.

Egyébként nekem feltűnt, hogy ha élőben kapcsolnak valakit a tévében, akkor egy kicsit várni kell a bejelentkezésére. Az analóg adásoknál ilyen nem volt.

A karantén idején több zenész ill. zenetanár mondta, hogy nem tudnak on line próbálni, vagy tanítani a csúszás miatt.

A karantén idején több élő közvetítést néztem a monitoron, és hallgattam a mobilon, mert jobb a hangja, mint a pc hangszórójának, és ott is észrevehető csúszás volt, holott azonos wifi-ről ment mind a kettő.

#5 vagyok, és ennyit az álomról.

2022. júl. 30. 13:59
 18/23 anonim ***** válasza:
48%

Akkor is álmodtad, és nincs igazad. Csak a szokéásos tekintélyelvű hülyeséghez ragaszkodás a tévedés beismerése helyett.

Azért nem lehet online próbálni, vagy tanítani, mert a hálózat (az internet) késik, ki tudja hány csomóponton halad át az adatcsomag, mire célba ér. De egy adott helyen, ahol helyben van minden, a műsorforrások, hang és képkeverő eszközök, és monitorok, ott nincs késés.

Tényközlés volt, nem vitaindító, mivel napi használatban vannak ilyen eszközök, igaz, amatőr célra.

2022. júl. 30. 15:03
 19/23 anonim válasza:
50%

#18 Ők mondták, hallottam.

Ami a 2. bekezdésed illeti, nem tudok hozzászólni, de amit a #17 utolsó bekezdésében írtam, az a sztrimelt előadásoknál így volt.

2022. júl. 30. 16:18
 20/23 Szirty ***** válasza:
100%

"szájmozgást figyelve nincs érzékelhető késése."

Én azt tapasztaltam, hogy ha az IPTV set top box audio kimenetén hallgatom az adás hangját és a TV nincs lehalkítva úgy viszhangzik mint ha vödörben ülnék. A TV hangja késik vagy fél másodpercet :)

Ha ugyanazt az adást online nézem akkor meg 3-4 másodperces késés van.

2022. aug. 20. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!