Melyik jobb televíziós szolgáltató, a Vodafone (volt UPC), vagy a Telekom?
Most még a 4ig (digi) a legjobb, de a lölő cégeit ismerve ez hamarosan nem így lesz.
Telekom.és.voda esetleg megtűrhető, ha optikai hálózatuk van, amúgy retekdrága hulladék mindegyik.
Amennyiben valamelyik nem optikai (telekom le van maradva a fejlesztéssel nagyon), akkor az kiesik.
Szerintem a Vodafone.
Előfizetői díj: 4100.-/VTV Box/ Tv HD Plus
Második box : 500.-
Filmbox pro, : 1190.-/Nem kötelező
----------
5790.-
Felvélel,visszajátszás díjmentes,telefonos app stb.
Igaz,itt a fél város kénytelen volt átmenni a vodafone-hoz,már aki nem volt telekomos,mert a cég megvette az eredeti szolgáltatót.Hogy később mi lesz a fene sem tudja!
Nekünk Telekom van itthon, és nagyon jó! “Családi + HD” csomagban kb. 160 csatorna, abból kb. 30-40 külön HD-ban is megy, mégis teljesen átlagos megfizethető áraik vannak!
Annyi csak a bibi, hogy műholdról kissé érzékeny a vétel, ha zuhog az eső vagy erős szél fúj, akkor többször is percekre elmegy a jel és nincs adás!
#5 vagyok. Most hogy a #6 révén előredobta ezt a kérdést, megváltoztattam a szavazatomat, inkább Vodafone!
5 hónapja a Telekom bekeverte a sz#rt, és akkor Vodafone TV-re váltottunk. A Telekom a műholdas (szatelit) vételt megszűntette, csak IP TV van most már nála, de a netsebességet nem emelte hozzá! Míg más szolgáltatók 250-500-1000 Mb/s internetet is adnak (Vodafone is), addig a Telekomnál továbbra is csak 50 Mb/s a csúcs, nevetséges, a képminőség HD-ban is jelentősen romlott, sok részletében elmosódott lett, bezzeg a havidíjat viszont megemelte! Ekkora pof#tlanságot...! És ekkoriban még azt is közölték, ha nem vagyunk megelégedve a szolgáltatással, akkor 2 héten belül kell lemondanunk, különben utána még kötbért is kell fizetnünk! Mire föl?!
Így végül 3 napon belül lemondtuk. Nézelődtem a többi szolgáltatónál is, és a Vodafone elég vonzó volt, főleg a legtöbb csatornaszámmal, de mégis egész jó áron. Bár a HD-csatornák csak 720p-ben jönnek (1080p beállítást nem találtam, legalábbis eddig), de még így is sokkal jobb a képminőség, mint a Telekomnál, főleg ha okosboxot kérsz hozzá! Az okosbox által rögzíteni vagy akár újrakezdeni is tudod a műsort, ha lemaradtál az elejéről, ugyanakkor sajnos az időjárásra rendkívül érzékeny, egy kisebb szellő is rendesen bezavarhat az adásba (kockásan szakadozik a kép, néha a hang is), de mindent összeségében jelenleg a Vodafone TV-vel még így is sokkal jobban jársz, mint a Telekommal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!