Szükségem lenne egy Blutotth hanszóróra ami pendriveról is tud lejátszani. Egy temetésen lenne használva, nem tudom mekkora teljesítmény kell egy kis városi ravatalozó normál (Nem üvöltő) kihangosításához?
Nem kell tudnod a formátumot, mert nem volt kérdés. Engem kizárólag az érdekelt, hogy mekora teljeítményű eszköz kelhet. Igen azzal is tisztában vagyok, hogy nem koncertterem. De azért nem is a halhatóság határán ahogy írod.
De köszönöm a szándék legalább megvolt.
Majd kitalálom magam.
bluetooth hangszóró.
Sok BT hangszóró tud pendrive ról lejátszani csak az macerás szerintem.
Ha már BT akkor telefonról lehet vezérelni szépen.
Persze érdemes a hívásokat kikapcsolni mert akkor szertartás közben elkezd üvölteni a kedvenc csengőhangod.
Fontos hogy beltérről vagy kültérről beszélünk...
Beltérben és mivel gondolom nem nagy helyiség a zenét egy sima JBL flip vagy charge is meg tudja szólaltani amennyire kell. Gondolom nem a zene élvezete a lényeg, és nem is a party hangulat, hallani pedig majd lehet. Kicsi, és el lehet rejteni pl. Talán egy Flip 6 a legújabb és feketében.
Kültéri ravatalozásnál necces hogy ez mennyire lesz elég. Kültérben elvész a hangja. Számít mekkora a temetés. Kisesebbre elég ez is.
És ha egyszeri alkalom a közel állók hallani fogják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!