Szerintem Samsung tv legjobb! Szerintetek is ?
Valamikor dolgoztam a samsung gyárba és ennek fényében azt mondanám hogy kicsit se a legjobb tv...
Én is a sony-t mondanám
A Samsung nagyon nem jó tévé. 2014-ben vettük, 4 év múlva felhős lett. Bár még 2020-ban kapott frissítést, semmilyen videós oldalt nem nyit meg a böngészője, de flash az van benne, így a régi dolgok működnek vele, csak kár hogy irányíthatatlan a távirányítóval. A menüje csigalassan reagál az utasításokra, megnyomok egy gombot és előfordul, hogy 2 másodperc múlva reagál rá csak. A hagyományos csatornaléptetést is beleértve.
A 2009-es nem okos Panasonic ellenben a mai napig hibátlanul működik, azonnal reagál minden utasításra, befogja az összes digitális csatornát a Digi kábelen, így nem kell hozzá box. És van egy 2006-os katódsugárcsöves Panasonicom is, az is hibátlan, bár az még csak analóg adást tud fogni, de a Diginél van, befogja és lehet nézni. Kár, hogy már nem gyártanak tévét, mert nem csalódtam bennük.
Nekem jelenleg egy Philips van, nem androidos, de bevált
Van hozzá egy Android boxom
A kettő együtt olcsóbb, mint egy Android TV
Ha a képminőséget nézzük most ki lehet jelenteni, hogy a Samsung QD OLED a csúcs a piacon. Nincs versenytársa.
Többen írták a Sonyt. Mindig jó TV volt, de az OLED-et az LG-től, a QD OLED-et a Samsungtól veszi, nincs saját csúcskategóriás terméke. Az utolsó Sony termék talán a Bravia plazma volt. De akkoriban a Pioneer Kuro vert mindent a piacon, a Sonyt is.
Az Lg-től veszik mások az OLED panelt (Sony, Philips, Panasonic), Samsungnak eddig nem is volt OLED Tv-je. A Samsung QLED az csak egy jobb LCD tv, magas fényerővel.
A Samsung QD-OLEDet nem rég hoztàk forgalomba, de kicsit elkéstek vele, Az LG 8 éve kezdte gyártani az OLED paneleket és senki másnak nem volt saját terméke, a Samsung most lépett csak be a piacra vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!