Mi az oka annak hogy amikor FrontPage-ben készítek weblapot és felrakom, hogy megnézzem nem jeleníti meg a képet, képeket?
Hello!
Nem értek teljesen FP-hez, mert a HTML kódokat én kézzel írom. Leírom, én mit próbálnék meg a te helyedben:
- Először is nézd meg, hogy a képek végén a kiterjesztés kisbetű-e, ha nem írd át kisbetűsre (pl.: .JPG = .jpg)
- Töltsd fel újra azokat a képeket, amik nem jelentek meg.
- Nézd meg a feltöltendő képek méretét. (Nem tudom FP lekonvertálja-e.) Ha túl nagy lenne, pl 2 MB vagy nagyobb, konvertáld le, és azt illeszd be az oldalra.
Ha küldenél linket, könyebb lenne választ írni.
Köszönöm, meg fogom ezeket is próbálni. Hátha. De linket nem tudok küldeni mert most leszedtem az oldalt, csak szeretnék újat és ehhez új képeket. De amúgy a képeket így csináltam alapból hogy egy másik programmal lekicsinyítettem amekkorára nekem kellett és egy külön mappába tettem amiben a weblaphoz felhasznált képek lesznek. Tehát a méret nem lehet gond. Próbáltam a kiterjesztést, csak én úgy hogy jpg-set gif-re változtatni hátha, de nem volt jó. Megpróbálom ezt a kis, nagybetűt ha olyan. Az is érdekes hogy exprolerben megvan a kép kerete és a bal felső sarokban a fehér alapon piros x, míg Firefoxban egyántalán kép sincs, mintha nem lenne.
Na hát próbálkozom. Már próbáltam más webszerkesztővel, de én igazán ezt ismerem. A HTML nyelvet is tanultam nagyon alapokon, de azért ez bonyolult nekem ahhoz hogy úgy csináljam meg. Bár sok fórumon olvastam hogy sokkal jobb kódokkal megírni mert nem olyan kényes. Már tanulmányoztam ilyen oldalakat is, lehet még a végén rászánom magam, aztán meglátjuk mi lesz belőle. De csak ha fp-vel nem sikerül sehogy sem. Itt is szoktam úgy hogy a kódját is nézem közben és ott is kicsit variálok.
Köszi! Remélem sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!