FrontPage-es kérdések. Két egyszerű szerintem, csak nekem nem. Tudsz segíteni?
Van egy .htm dokumentumom, és azt egy linkké akarom tenni, pl ha egy képre kattintok, egy másik általam csinált frontpage oldalra menjen, ezt hogy lehet? Mert azt olvastam, hogy csak " index " nevű lehet a dokumentum, akkor teszi fel a netre.
Másik:
Hogy lehet azt, hogy rámegyek egy szóra a dokumentumomon belül, és az " rámutasson " egy képre/szövegre?
pl. rákattintok arra, hogy " spenót " és akkor az a dokumentum lejjebb lévő szavára, képére/ BEKEZDÉSÉRE mutasson, odaugorjon?
Kicsit bonyolult lett, köszi!
Szia! Én nem FrontPage-be szoktam ezt csinálni, de szerintem hasonló lehet minden ilyen program...
1. index.html igen, de csak a nyitó oldalad, amit először meglát a látogató, a többinek már mindegy mi a neve
2. képre link: beilleszted a képet, ahova akarod, és utána rákattintasz jobb egér gombbal, és hiperhivarkozás, majd kiválasztod a dokumentumot, amit szeretnél, hogy beadjon, amikor rákattintanak a képre
A másik kérdésedre most nem tudok válaszolni, ugyanis azt nem tudom, hogy FrontPage-be melyik menüpont alatt, és milyen néven érhető el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!