Kenwood ka 4520 erősitőről vélemények, tapasztalatok?
A Kenwood nagyon szép hangú erősítőket csinált. Nekem 5.1 erősítőm volt ilyen, volt alkalmam összehasonlítani Onkio Sony és Yamaha cuccokkal. A Kenwood hangja sokkal részletezőbb, tisztább volt. Ugyanolyan hangerőn sokkal több részletet lehetett meghallani. Ha meg ráadtam a hangerőt, akkor is hosszan hallgatható maradt, nem azt éreztem, hogy üvölt, hanem csak a de állatul szól érzés volt meg.
Szóval csak ajánlani tudom.
#2: Ezt a "vicc márkát" 1946-ban alapították Japánban. A szórakoztató elektronika egyik úttörője volt, rengeteg máig használatos technológia kifejlesztésében vett részt, a neve egyet jelentett a minőséggel.
Sajnos ez az ága nem bírta a versenyt a koreai és kínai gyártású, piacot elárasztó tucat termékek özönével, ezért mára alig maradt a piaci részesedéséből valami. Az olcsó de silány tömegtermelés áldozata lett éppúgy mint sok jobb sorsra érdemes társa (Blaupunkt, Sennheiser, JVC, AKG, AKAI, és még sorolhatnám...)
A rádiós üzletága viszont a mai napig az élvonalban van.
Kérdező: Vedd meg nyugodtan, minőséget fogsz kapni a pénzedért.
3
Igen, a trabant is limuzin volt addig, amíg nem hallottunk a ferráriról...itt ugyanez a szitu.
A rádiót meg a fene se veszi meg annyiért...van mobil.
„Vicc márka…”
Majd, ha te tudsz jobbat építeni, akkor viccelődj.
6#
„de te még ezt sem tudod”
Úgy tűnik, te mindent tudsz az erősítőkről. Akkor lássuk például: mi a különbség a Quad kapcsolás és az ultralineáris kapcsolás között?
7
Nem fogok vitázni, mert értelmi felfogóképességeddel baj van, a kérdésre válaszoltam.Edd meg vagy lépj tovább, de felőlem szenvedhetsz, mint szorulásos a bilin;)
8
Mi a különbség a Quad kapcsolás és az ultralineáris kapcsolás között?
Erre a kérdésre sem tudsz válaszolni, nem is tudnál róla vitázni, mert fogalmad sincs az erősítőkről.
Hagyjátok már a szánalmas trollt.
Ideböfögi indoklás nélkül, hogy szar, aztán élvezi hogy mindenki ugrik erre.
Látszik, hogy semmi fogalma nincs az egészről, csak kötekedni akar.
Kár vitázni az ilyennel, épp ez a célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!