Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyit érhet hibásan? Illetv...

Mennyit érhet hibásan? Illetve ha ki javítom a hibát utána? Be tudnátok árazni?

Figyelt kérdés
Sziasztok kaptam egy LG LH-T551TB típusú 300w(program) házimozi rendszert, minden tartozéka eredeti,távirányító speaker kábelek stb, tényleg ha nem az első tulajtól kaptam volna azthittem volna hogy vadonat új, karc mentes, ütés mentes stb, gyakorlatilag új, viszont az erősítő része hang IC-s lett, utána néztem a Google-ban 98ft hozzá a hang IC és 1500ft a posta költség ugye.Mert igazság szerint nekem van már 2, mind2 szobába és eztis kaptam költözés miatt egy közeli ismerőstől, mivel nekem nem kell, de hát ugye ingyen lónak ne nézze az ember a fogát. Köszönöm hogy végig olvastad és segítesz.

2022. jún. 24. 22:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha te ezt ki tudod cserélni, ami smd katasztrófa:

[link]

Felesleges holmik ezek...10-20e közt talán.

2022. jún. 25. 09:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Eladtam már 5 ezer forint db-ja az éleseknek, 10 ezer Ft a Subwoofer és 15 ezerbe az erősítőt. Szóval 50 ezer forintért vitték el, itt hepybe a srác megnézte hogy valóban Sound problémás e és természetesen az is volt, hiszen én el vittem egy vizsgálatra egy elektronikai szakszerviteshez és ő állapította meg hogy hang ic-t kell benne cserélni, a srác is meg bizonyosodott róla hogy valóban úgy van e és úgy volt, az hogy megnèzte nekem a szerelő 2 ezer forintba került a javítás pedig 8 ezerbe került volna úgy hogy a hang IC alkatrész 150ft-volt a neten és 1500ft a szállítási költség és a munka dij, a házimozi rendszer gyönyörű esztétikai állapotnak örvendett, ami 2014be lett vásárolva egy doktor vásárolta de nagyon keveset használta, azért lett hang IC-s mert volt egy szülinapos buli és megerőltető volt a házimozinak az hogy hosszú évek alatt gyakorlatilag 3 órát nem ment egyfolytában a rendszer, szóval minden egyes tartozéka és papírjai megvoltak és vannak már az új tulajdonosnál 😄😊
2022. jún. 26. 12:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Mondjuk az hogy én 98ftèrt találtam hozzá ic-t a szerelő pedig többèrt kicsit fura volt de pár forint különbség az egész ahogy azt észre vehetjük hogy majdnem minden oldalon más árak vannak, és aztis láttam hogy 2012ben vadonat új állapotban volt ez a házimozi megvásárolható. Szóval elégedett vagyok az eladással kapcsolatban a mai infláció és árak mellett és az új tulajdonos is örült a rendszernek főleg annak hogy olyan eladót talált aki nem mesélte körbe a helyzetet stb szóval korrekt és elégedett mind2 fél...
2022. jún. 26. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!