Miért csak itt lehet meg venni őket Magyarországon?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nem értem miért nem lehet meg venni őket máshol.

Ezeket meg itt lehet meg venni:

[link]

2022. jún. 24. 18:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Akkor le írom a cuccaimat és el döntöd mi a jó közülük, és nem azért nem ajánlod mert elavult máma:

Philips VR550 VHS

Philips DVDR3480 DVD felvevő

Philips MCM166

Samsung MAX-N25

Genius SW-G2.1 1250

LG L194WT LCD Monitor

Sony Bravia KDL-32R400C

Acer SA240Y Monitor

Samsung SV-261GX VHS

Sony SLV-SE10EG VHS

2022. jún. 25. 15:09
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Miért kéne nekem bármit kezdeni a te cuccaiddal? Mi vagyok én, értékbecslő?
2022. jún. 25. 15:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Kérdezni se lehet tőled semmit.
2022. jún. 25. 19:02
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

Te nem kérdezel.

Te általában kinyilatkoztatsz, megállapítasz.

Ha mégis kérdezel, akkor a válaszokon - ha azok ellentétesek a te elképzelt, elvárt válaszaiddal - megsértődsz.

A 11-es hozzászólásodban például mi a kérdés? Felszólítasz, hoyg csináljak valamit, de már egyből be is szólsz, hogy nehogy azt nézzem, hogy mi az elavult. Hát akkor mi az anyámat?! És miért? És ez hol kérdés?!

2022. jún. 25. 19:47
 15/19 A kérdező kommentje:

Csak eddig leszóltad a cuccaimat és vannak még és azt szerettem volna meg tudni hogy azokról mit mondanál, hogy tudjam hogy melyiket érdemes majd javíttatnom még.

Meg hát nem tudom három cuccomat miért nem lehet megjavíttatni hiba mentesre pl: Milleniumhoz nincs alkatrész, Philips VHS-t nem tudták hiba mentesre megcsinálni mert vissza térnek a hibák meg lettek később újak is, Yamada sikerült régebben meg csinálni de nem rendesen de már azt se lehetett mert proci hibás utóbbi javításnál, Philips DVD felvevőt meg hiba mentesre meg csinálták 2x is.

Jofogáson meg át vertek a Sony VHS-el mert rongálja a szalagot.

Amiket eddig leszóltál nem írnak olyan rosszat róluk külföldön sem.

2022. jún. 25. 20:38
 16/19 anonim ***** válasza:
58%

"Csak eddig leszóltad a cuccaimat és vannak még és azt szerettem volna meg tudni hogy azokról mit mondanál, hogy tudjam hogy melyiket érdemes majd javíttatnom még."

Nem értek a tévékhez / monitorokhoz és nem is érdekelnek, így arról nem tudok nyilatkozni.

Az általad hifinek csúfolt elektronikai hulladékokról már ezerszer elmondtuk a véleményünket amire te folyamatosan azzal reagálsz, hogy neked jók - amivel igazából nincs semmi baj, csak nem értem, hogy ha neked jók akkor mi a pék kékeres füléért érdekel a mi véleményünk.

"Meg hát nem tudom három cuccomat miért nem lehet megjavíttatni hiba mentesre"

Dehogynem tudod, elmondtuk már ezerszer ezt is, csak megint nem vagy hajlandó megérteni vagy tudomásul venni a tényeket. A tényeket, miszerint a noname szutykokhoz már újkorukban sem volt pótalkatrész mert legyártottak belőlük tízezer darabot, aztán dobták a dzsunkából a tengerbe az egész összeszerelő sort hogy kezdjék gyártani a következő igénytelen noname szutykot. A VHS meg - akár tetszik akár nem - egy letűnt technológia, amihez már szintén nincs pótalkatrész, mert egy évben összesen két darab kéne belőle az egész világon, azt meg senkinek nem éri meg legyártani.

És most kérlek olvasd végig az összes korábbi kérdésedet, ahol megtalálod pontosan ugyanezeket a válaszokat, amiket aztán ugyanúgy leszarsz magasról, ahogy ezt is - és jössz majd két hét múlva megint nyafogni, hoyg miért nem tudják a Millenium kutyafülédet megjavítani.

"Jofogáson meg át vertek a Sony VHS-el mert rongálja a szalagot."

És ezzel én mit kezdjek?

"Amiket eddig leszóltál nem írnak olyan rosszat róluk külföldön sem."

De ha neked az elég, hogy valahol valamelyik fizetett "vásárló" jókat ír egy ócska műanyag szardarabról, akkor miért jársz ide, hogy ami véleményünket kérd?

2022. jún. 25. 20:55
 17/19 A kérdező kommentje:

Jól gondolom szerinted?

jótállásos volt még a Millenium és 3x kellet javíttatni a kazetta részeit, pl: gumigörgő vagy gumiszíjt cseréltek akkor volt ugyan olyan mértben de nem az én típusomhoz lett gyártva és ha működött akkor kész lett?

Ha egy készülékhez van szervizkönyv szerviz manuál akkor már jó készülékről beszélünk?

Pl: ezekhez van Philips VR550 VHS, Philips DVDR3480 DVD felvevő, Philips MCM166, Samsung MAX-N25.

Kettő deckemnek van hang kimenete amivel össze van kötve Genius-al és van bemenetük is oda ha össze kötöm a tv-vel vagy PC-vel akkor át tud menni a PC-ről a hang és kimeneten halható lesz?

Mert ha majd egyszer tönkre megy a kazetta részük így még használható lehetne.

2022. jún. 25. 22:39
 18/19 anonim ***** válasza:

"Jól gondolom szerinted?"

Fogalmam nincs, nem értem, mit akarsz kérdezni. "ha működött akkor kész lett" - mi van? Ha működik akkor kész van, nem? Tényleg nem lehet érteni, mit akarsz. Szedd össze kicsit magad, lélegezz néhány mélyebbet és gondold végig, mit akarsz megtudni, mielőtt püfölni kezded a billentyűzetet.

"Ha egy készülékhez van szervizkönyv szerviz manuál akkor már jó készülékről beszélünk?"

Nem. Akkor olyan készülékről beszélünk amihez van szerviz manuál. Pont. Egyáltalán mit értesz jó alatt? Működőképeset? Az független attól, van-e manual. Minőségit? Az is. Ha én rajzolok neked egy hifitornyot, akkor rajzolhatok hozzá szervizmanuált is. Attól az még egy rajz marad. A kici kínai is tud szervizmanuált gyártani a legócskább filléres vacakhoz is.

"Pl: ezekhez"

A Philips alapvetően egy jó közepes minőséget tud produkálni szórakoztatóelektronika terén, de ez nem jelent semmit. Emlékszem, egy egész sorozat VHS-lejátszójuk létezik ugyanazzal a hibával: az egyik tengelyen megreped a műanyag fogaskerék, elforog, és onnantól nem működik a kazetta ki-be mozgatása. És ugyanez a mechanika volt anno a filléres meg a nagyon drága készülékeikben is.

Jó az, ami működik, és hozza az elvárt értékeket. Egy noname eszköz is lehet jó, csak kicsi rá az esély, mert a minőségi anyagok és a minőségi összeszerelés sokba kerül, ergo drága lesz a készülék. No a te Medion meg Millenium dolgaid nem ilyenek.

"Kettő deckemnek van hang kimenete amivel össze van kötve Genius-al és van bemenetük is oda ha össze kötöm a tv-vel vagy PC-vel akkor át tud menni a PC-ről a hang és kimeneten halható lesz?"

Ezt ki kell próbálnod, elméletileg igen. Mondjuk jobban járnál egy hosszabb kábellel mint egy decket használni hosszabbító helyett...

2022. jún. 25. 23:23
 19/19 Japán Gulyás válasza:
Ha a hifisták gyűlölik akkor nyugodtan megveheted.
2022. júl. 3. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!