Hogyan kapcsolhatom ki a szülői kontrollt a PS4-emen a szülő fiókjában?
Ha felnősz majd meglesz mind a kettő.
Gyerek fiókod 18 éves korodig lesz.
Na tipik nyáriszünetes kérdés :D
Menjél inkább biciklizni te bána, az legalább meglátszana a ha fogynál kicsit a hájas fejedből.
6. 👍😁
De az sokkal fantaziadúsabb volt aki az anyja laptopjat akarta meghekkelni, mondván anyuka elutazott külföldre, de elfelejtette a belépőkódot es ott külföldön kene neki vmi ceges adat sürgősen... 😂😂😂
Jaja :D
Én meg annak idején nem kódért könyörögtem, hanem egy papír 20-asért, hogy tudja venni két gombóc fagyit, meg pár turóbágót.
Mondom én, hogy egy tini vergődik... Ezt a privit küldte:
"Te pofázol ami egész nap ezt az oldalt nézi h válaszoljon a kérdésekre. Egyébként feketeöves harcművész vagyok, heti 4 edzésem van és minden hétvégén biciklizek, úgyhogy ne merészelj engem hájas képűnek nevezni!!!!!"
Feketeöves lúzer vagy, az meg ha édesanyád vasárnap mise után nyuszimotoron eltol a fagyizóig, nem számít kerékpározásnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!