Mekkora feszültség van egy TV hátsó dugaljában?
Figyelt kérdés
A minap átdugtam a műholdas tv antennáját a földi antennáéra és véletlenül az ujjammal sikerült odanyúlnom, és kissé megrázott.2010. szept. 19. 19:41
1/3 anonim válasza:
nekem a gépem usb csatlakozója is csíp, a háza is néhol-néhol, a régebbi monitorom is csípett ha a képernyőhöz értem. meg is lett mérve de nagyon gyenge volt (1 elem értéke kb.)
aztmondják én jobban érzem picit az áramot :/ :S
2/3 anonim válasza:
dugd be fordítva a 220as zsinórt a falba
3/3 anonim válasza:
Ha bevan kapcsolva a tv. és úgy fogdosod az antenna kábelt akkor ott elég sok lehet. De nincs neki különösebb áramerrősége így csak kellemetlen, de ne fogdosd úgy mert egy zárlat is lehet és akkor már megjőnnek az amperek is ami nem túl finom eset.
Ott ahol a gépház rázot és társai, probálkozzál meg azzal hogy földelt konektorba dugdbe ... mert ez marhára nem egészséges hogy feszültség van a házzon.
üdv,
a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!