Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi számít igazán a TV-nél?...

Mi számít igazán a TV-nél? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tv vásárlás előtt állok és elkezdtem kicsit nézelődni. Azt vettem észre, hogy az a kategória, ami nekem megfizethető 250-300 ezer között, ott a legtöbb Tv képfrissítése csak 60Hz vagy ez már nem számít? Úgy emlékszem, hogy régen egy fontos szempont volt a Hz, most már ez annyira nem lényeg? Ha azt szeretném, hogy igazán éles képet adjon a Tv, akkor milyen paramétereket vegyek figyelembe? Legyen 4K-s gondolom, ez már kb. alap és még mire figyeljek? Esetleg ebben a kategóriában tudnátok-e ajánlani készüléket?
2022. jún. 17. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én bementem a Mediamarktba, ment vagy 100 tv, megnéztem az általam kiválasztottakat, én ugyan semmilyen különbséget nem vettem észre köztük, vettem az olcsóbbat. Nem bántam meg.
2022. jún. 17. 19:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Anno én is úgy vettem a tv-t - sok közül, amelyik képe a legjobban

tetszett.

2022. jún. 17. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Mediamartban kérd meg az eladót, hogy tv adást kapcsoljon be. Amúgy demo megy. Amelyik a legjobban tetszik, és árba belefér, azt vedd meg.
2022. jún. 17. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:

Én biztos nem vennék 4k-t, mert minden az alatti műsort-filmet fosul jelenít meg.

Aztán a másik, hogy ennyit tuti nem dobnék ki egy tévéért, mai tévéért...marhaság.Max 80e, de azt se, ha találok olcsóbbat, ezek fogyóeszközök.

Részemről a fogyasztása lényeg, ami 50watt max, és az 5ms alatti megjelenítés, teljesen matt kijelző.A többi részletkérdés, de ki és mire akarja használni.

Ezek, miért szempontok? Ha sokat fogyaszt, akkor hamarabb is fekszik ki elektronikusan-melegszik.

Ha lassú megjelenítés, akkor mozgásnál sok az elmosódás.

Ha fényes a kijelző, akkor minden fényforrás, bármi fényes tükröződik benne, nézhetetlen.

2022. jún. 17. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!