Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik technikai adat számít...

Melyik technikai adat számít igazán?

Figyelt kérdés
Pl memória mennyire számít? 4 gigánál nagyobbat alig látok. Vagy a prociból is megannyi van. Mik azok az adatok, amire érdemes odafigyelni?
2020. aug. 1. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Érdekes. Én beütöttem a Google-ba hogy "mobil 16 Gb ram" és tucatjával adta a találatokat. De 32, és 64 Gb-ra is rengeteg találat volt.

Igazából nem a technikai adat számít, hanem a pénztárcád vastagsága.

2020. aug. 1. 21:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Szoval egy dragabb, 3 giga memorias jobb lesz, mint egy olcsobb negy gigas?
2020. aug. 1. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:

#1 vagyok:

Nem feltétlen.

Az összes paraméter együttesen számít, és mindegyikre igaz hogy minél több, annál jobb!

Tehát ram, magok száma, CPU órajel, kijelző felbontás.

2020. aug. 1. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A RAM az egy nagyon fontos tényező! Főleg, ha sok programot futtatsz (Faceebook+Messenger+Instagram+Chrome+Még 1-2 játék). Ugyan ez a helyzet a processzorral is. Már nagyon sok gyártónak van 6 GB-os, 8 GB-os, vagy több rammal rendelkező telefonjai is.

2020. aug. 1. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:

#1 a RAM nem a háttértár. Ha mutatsz nekem 64giga RAM-os telót, megtapsollak!

Kérdező, a RAM a legfontosabb. Android alatt, 3 a minimum már, de ajánlott inkább 4. Ha igazán van lóvéd, akkor 6\8. A procik ezekben a telefonokban már elég jók, rendszerint 8magosak, azt annyira nem kell nézegetned. Ami még fontos lehet, az a proci mellett lévő GPU.

2020. aug. 1. 23:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Optimalizációtól függ.

A legjobb példa android és iOS úgy általában. iOS nél még 3gb ram is bőven elég tud lenni átlagos használat mellett míg androidnál ez nem mondható el.

De egyes androidos telefon gyártók között is lehet óriási különbség hogy mennyire jól használja fel a telefon hardverét.

Válasszad ki h mennyit vagy hajlandó fizetni, nézd meg milyen telefonokat kapsz érte és nézz youtubeon értékeléseket róla mert önmagában a specifikáció csak egy szám, nem biztos h a valóságban jobban működik egy telefon csak azért mert van benne mondjuk 8gb ram

2020. aug. 2. 00:44
 7/8 A kérdező kommentje:

Utolso, igen, mindig igy szoktam.

Azert kerdezem, mert a mostani telom az uj android frissites ota neha belassul. Eddig nem csinalt ilyet. 8 magos, 4 gigas.

2020. aug. 2. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:
miylen telefon pontosan?
2020. aug. 2. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!