Xbox One-t rendelni vagy megvenni érdemes?

Figyelt kérdés

Haza bírnám vinni pl: Szatyorban?

Azt tudom hogy 3KG

2022. jún. 13. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet vinni szatyorban. Rendeld meg és ha mégsem tetszik akkor lesz 14 napod visszaküldeni.

A 90 éves mammer 10 kg lisztet, 10 kg cukrot és 2 zsogor vizet visz a táskájában, te meg 3 kilón nyikorogsz? :D

2022. jún. 13. 23:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudod te mekkora doboza van? Lol
2022. jún. 14. 07:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Még mindig ezen rugózol?

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..

Nem is kapható már újonnan, használtam meg csak úgy szabad megvenni ha elmész érte és látod működni. Innentől meg cipelheted haza ha nincs kocsid vagy aki elvisz.

Egyébként nekünk a FAT kivitel van és a doboza egyáltalán nem nagy. 37x18x32 centi, és van egy műanyag fogantyú is a tetején.

2022. jún. 14. 07:36
 4/8 anonim ***** válasza:

"Tudod te mekkora doboza van? Lol"

Fele akkora mint a PS4 Pronak. Azt meg a munkahelyemre rendeltem és onnsn vittem haza vonattal 40 km-re, szatyorban. Közben még boltba is bementem, úgyhogy a másik kezemben is szatyor volt + a hátizsák...

Szóval ne nyafogj, nem nehéz a cucc! Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!

2022. jún. 14. 07:53
 5/8 A kérdező kommentje:

#3 Igen, ezen rugózok.

#4 Hiszek neked, de gondolom a doboznak és a konzolnak is van súlya

2022. jún. 14. 08:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A doboz méretét, tömegét hasonlítottam össze, mivel az interneten nem csak a gépek, de a csomagolások méretei is megtalálhatóak!
2022. jún. 14. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Bár nekem One S volt (feltételezem annak a doboza is kisebb), de én simán beraktam egy táskába, és vittem akár az ország másik felére is, mikor mentünk anyósékhoz pár napra.

Szóval szerintem simán lehet vinni.

2022. jún. 15. 09:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Méret és súly nagyban függ attól melyik Xboxra gondolsz. Az alap Fat model méretes darab és még egy bazi nagy táp is van hozzá. Az One S és X modelleket már simán hónod alá csaphatod, még dobozzal együtt sem nagyok bár elég esélytelen, hogy ezekhez megvannak még manapság.
2022. jún. 15. 10:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!