Xbox One-t rendelni vagy megvenni érdemes?
Haza bírnám vinni pl: Szatyorban?
Azt tudom hogy 3KG
Simán lehet vinni szatyorban. Rendeld meg és ha mégsem tetszik akkor lesz 14 napod visszaküldeni.
A 90 éves mammer 10 kg lisztet, 10 kg cukrot és 2 zsogor vizet visz a táskájában, te meg 3 kilón nyikorogsz? :D
Még mindig ezen rugózol?
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Nem is kapható már újonnan, használtam meg csak úgy szabad megvenni ha elmész érte és látod működni. Innentől meg cipelheted haza ha nincs kocsid vagy aki elvisz.
Egyébként nekünk a FAT kivitel van és a doboza egyáltalán nem nagy. 37x18x32 centi, és van egy műanyag fogantyú is a tetején.
"Tudod te mekkora doboza van? Lol"
Fele akkora mint a PS4 Pronak. Azt meg a munkahelyemre rendeltem és onnsn vittem haza vonattal 40 km-re, szatyorban. Közben még boltba is bementem, úgyhogy a másik kezemben is szatyor volt + a hátizsák...
Szóval ne nyafogj, nem nehéz a cucc! Nincs lehetetlen, csak tehetetlen!
#3 Igen, ezen rugózok.
#4 Hiszek neked, de gondolom a doboznak és a konzolnak is van súlya
Bár nekem One S volt (feltételezem annak a doboza is kisebb), de én simán beraktam egy táskába, és vittem akár az ország másik felére is, mikor mentünk anyósékhoz pár napra.
Szóval szerintem simán lehet vinni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!