Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nyugodtan törölhetem a számító...

Nyugodtan törölhetem a számítógépemről a fotókat/videókat, miután feltöltöttem őket Google Fotókba?

Figyelt kérdés
Csak mert ez egy felhő, ahová feltöltöttem a gépről az összes családi képet (hogy ne a gépe tárhelyét foglalja). Nem fog egyszer eltűnni? Értem ez alatt, hogy megmarad, vagy csak egy idejig tárolja a képeket/viókat?

2022. jún. 13. 16:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ!
2022. jún. 13. 22:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem csak fotókat, hanem minden más adatot is tárolok. De informatikus is vagyok. Nem tegnaptól. Nekem még azt tanították, hogy ha csak egy példányban van meg az adatod (képed) akkor nincs meg. Meg két példány sem biztos. Háromnál kezdődik. Tehát nekem is meg van a gépemen, és van egy biztonsági mentés róla. Meg van egy harmadik mentés is róla más helyen. Hogyha ez a hely itt a PC-nél tűzvészben megsemmisül a biztonsági másolattal együtt, akkor a más helyen lévő mentésből az adatok még visszaállíthatóak legyenek. Nekem ezt tanították, és ehhez tartom azóta is magam. És persze ezek a mentések is rendszeres karbantartást igényelnek. De ez csak az én informatikus szigorom. Én nem engedhetem meg magamnak az adatvesztést.
2022. jún. 15. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!