Ha két éves a hűségnyilatkozatom, akkor csak a két év elteltével lehet tarifacsomagot váltani?
Ha nincs kikötve, hogy 1 vagy 2 év tarifahűség!
T-Mobile-os mobilinternetről van szó. Tavaly decemberben lett kötve a RelaxNet L és elég soknak tartom, ahhoz képest amennyit használjuk és feltűnően hamar van lekorlátozva. Lehúzásnak tartom. Ráadásul a T-nél elég nagy hülyeségeket mondtak amikor rákérdeztem erre. Ezért egyértelműen egyel olcsóbb tarifát szeretnék. Megoldható ez az első év lejártával?
Azt tudom, hogy a hűség felbontható több tízezrekért, csak azt nem, hogy mikor válthatok tarifát. Nem szerződést akarok bontani, csak váltani. Egyébként a szerződés elég kacifántos, mert a két év hűségnyilatkozat is tök hülyén van megfogalmazva.
Azért köszi a választ.
Várok még néhány választ, olyanokat is akik esetleg már váltottak.
Nem tudom, hogy segít-e, de ide tartozik:
Én februárban kötöttem 2 év hűséget egy díjcsomagra, előfizetésre, de eléggé elszaladnak a számláim...így bementem és akartam csomagot váltani, de nem lehet. Pedig szerződéskötéskor egyértelműen rákérdeztem, hogy ha úgy gondolom, hogy mégsem jó nekem ez az előfizetés válthatok-e egy korlátozottabb csomagra. A válasz igen volt! Egy hete bementem akkor pedig NEM-volt a válaszuk...
Csibészség...
első vagyok
Kinézem belőlük, hogy nem lehet tarifacsomagot sem váltani sajnos. Mint hogy azt sem mondhatod, hogy mégsem ezt a telefont akarom az új előfizetésemhez, hanem inkább azt. Legegyszerűbb felhívni őket, és megkérdezni. Az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!