Samsung UE32T5302 TV-t milyen csavarral lehet felszerelni fali konzolra mert amit leírás ír és adtak hozzá a talpak felszereléséhez is az konkrétan beleesik a TV-n a furatba?
Akkor attól mindenképpen nagyobb csavarral.
Igazából nem értem hogy miért ide írtál egy kérdést. Én ebben az esetben fogok egy nagyobb csavart, mondjuk ha az ötös kicsi egy hatost és belepróbálom.
Valóban parasztság..
Hasonlóan jártam én is.
Első körben fellapoztam a Guide-t, hogy pontosan mekkora azaz hány CM-s csavar a maximális ami a TV-hez használható és nem tesz benne kárt, de fel is lehet vele fogatni. (4,7cm volt a megoldás) Bár az én tévém más típus.
A tartóhoz ami nem volt egy szar márka természetesen a legnagyobb csavar szintén beesett így kerestem a műhelybe 5cm-es csavarokat és a tartónál használtam 0,3-as alátéteket így meglett a keresett csavar nagysága.
Most megkerestem a TV-hez tartozó Guide-t és M4-es csavarokat ír hozzá és fórumban más is panaszkodott, hogy beesik a csavar, mert kicsi hozzá. Szerintem első körben próbálj meg fél cm-vel hosszabb csavart.
Az enyémhez M8-at ír, ami szintén beesett. Ezért használtam 1cm-vel (-0,3cm) -vel nagyobb csavarokat. Így tökéletes lett.
"szánalmasnak tartom, hogy nem tudnak adni 4 darab kompatibilis csavart hozzá"
Erre lenne való a VESA szabvány. De ha a gyártók nem tartják be, akkor b..hatod a szabványt. Jellemzően a konzolok gyártói nem foglalkoznak vele.
Attól pedig hogy cm-ben beszéltek csavarokról megfájdult a fejem... centiben az ácsok beszélnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!