Volt már tapasztalatok ilyen GPU problémával?
Tegnap játszottam és a semmiből elment a kép és a kártyám ventilátora is megállt. (Ez az én videókártyám: Gigabyte Geforce Aorus GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11G) Hallottam hogy a háttérben mennek a dolgok, de kép nem volt, de az RGB világított. Aztán lekapcsoltam és vissza, de kép ismét nem volt és a ventilátor sem forgott, de mikor bekapcsoltam megmozdult a ventilátor és meg is állt. A háttérben szintén hallottam hogy mennek a dolgok. Aztán az integrált kártyámat kezdtem el használni (intel UHD 630). Aztán ma éppen zenét halgattam és rápillantottam a gépre és forgott a kártyám ventilátora. Gyorsan kikapcsoltam és belehelyeztem a HDMI bábelt majd bekapcsoltam és azóta is probláma nélkül működik.
Szerintetek ez milyen probléma lehet? A kártyám semmilyen rossz jelet nem ad/adott például nem volt csíkos a képernyő, nem melegedett túl, nem volt laggolás, nem volt kékhalál. Ma is játszottam rajta, stresztesztet is próbálltam. A vízpumpám nem hangos, a hűtés tökletes, nincs laggolás.
Szerintetek a kártyával lehet a probléma, vagy valahol máshol keressem pl.: alaplap, táp. Vagy lehet szoftveres probléma is? A válaszokat előre is köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!