Milyen konzolt érdemes inkább venni?
Figyelt kérdés
ps2 vagy xbox360? grafika szempontjából kérdezem,mert néztem neten van 30 ezerért ps2 meg 45 ezerért xbox360 árban nincs olyan nagy különbség,ps3ról meg csak álmodozok azt 70 ezerért láttam legolcsóbban. viszont a játékok hozzájuk baromi drágák azokat nem tudom hogy fogom megoldani.2010. szept. 18. 10:20
1/7 anonim válasza:
Áá , ps2 grafikája közelébe sincs az xbox360-nak . Ahoz képest nagyon ronda.
Xbox 360 kb olyan grafikailag mint ps3, nagyon egyformák , bár van aki azt mondja , hogy egy kicsit ps3 szebb.
2/7 A kérdező kommentje:
de nézegettem neten valamelyik 250 gigás valamelyik 4 gigás az mit jelent?nem értek annyira hozzá.
2010. szept. 18. 10:48
3/7 A kérdező kommentje:
már min az xbox konzol.
2010. szept. 18. 10:49
4/7 anonim válasza:
Még jó hogy jobb a Xbox 360 grafikája mint a PS2-é!!!
Hiszen a ps2 1999-be jelet meg a Xbox 360 meg 2005-ben!!
Amúgy a 4 gigás és a 250 gigás az a gépen lévő helyet jelenti!
Érdemes 250 Gb venni!
5/7 anonim válasza:
Hülyeség. mármint a 250gb-osat venni , az csak akkor kell , ha elöfizetsz xbox live goldra, mert akkor letöltessz mindenféle gyökérséget, meg minden .
nekem xbox360-am van , nincs semmiféle xboxlive-om , és bőven elég az a 2gb-os pendrive amit használok hozzá.
6/7 anonim válasza:
De pl arra is jó hogy felmásolod a játékokat és nem használja ki annyira az olvasót -_-
7/7 A kérdező kommentje:
aha értem,majd havonta félre rakok rá mindig valamennyit.
2010. szept. 18. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!