Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hosszútávúra ez a Sennheiser...

Hosszútávúra ez a Sennheiser fülhallgató leginkább csúcstelóhoz jó vétel?

Figyelt kérdés

[link]

Természetesen a megfelelő zenelejátszóval (Powerampot használtam mindig is). Eléggé audiofil mániás vagyok. Fejhallgató nem érdekel, kizárólag fülhallgatók közül erről az adatok és leírás alapján mi a véleményetek? Ahogy olvastam róla, eléggé összetett a belső felépítése, még a levegőt is szabályozza.

2022. máj. 19. 23:14
 1/6 anonim ***** válasza:
6 Hz-től 20.000 Hz??? Nyomja a mélyet rendesen, de hol marad a magas?? Ez a baj ezekkel, hogy silány minőséget adnak el horror áron. Szerettem volna én is bluetooth-os fejhallgatót venni (igen én fejhallgató mániás vagyok, nem füldugós), de még a drágának is olyan vacak minősége volt, hogy 2mp-en belül letéptem a fejemről. Vettem egy Sony vezetékest, ami legalább 25 Hz-tól 25.000 Hz-ig nyomja. Otthon a Beyerdynamic fejhallgatóm pedig 5-35.000-ig bírja és hidd el, nagyon is hallani a különbséget. Nekem ez ingyen sem kellene. A Sennheiser számomra nem tud jót csinálni, nem ez az első és második, ami nem tetszik hangilag. Meghallgattam párat, egyik sem jött be. De tudom, manapság az a divat, hogy tomboljon a mély és nyomjon el mindent, aminek szépen és tisztán kellene szólnia. Az emberek 90%-ának ez is megfelel. Ha audiofil lennél, nem ezen gondolkodnál.
2022. máj. 19. 23:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Várom az ajánlatokat, amik szinte kompromisszum mentesek.
2022. máj. 20. 00:24
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Telefonhoz elég neked egy Superlux. Maga a telefon, a viselési és hallgatási körülmények nem indokolják, hogy egy évente tönkremenő kábeldarabért többet adj ki. Nyugisan és semlegesen szóljon, nem ezzel fejted meg a telós zenehallgatás problémáját. Ha meg rendesen akarod csinálni, akkor jónevű DAC, jó nagy akku hozzá (vagy beépített akkus), meg a szokásos fejhallgatód, mert ezek a hallójáratos valamik a hallójárat egyéni eltérései miatt soha nem hozzák olyan megbízhatóan az elvárhatót, mint a többszörös légtérből gazdálkodó fejhallgatók.
2022. máj. 20. 03:10
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

„az adatok és leírás alapján mi a véleményetek?”

Semmi, sok ilyen, vagy hasonló adattal rendelkező fülhallgató van, mégis teljesen más a hangjuk. Az adatok alapján semmi nem dönthető el róla. Ha igazán audiofil lennél, akkor analóg lemezjátszóról, elektroncsöves erősítővel hallgatnád a zenét és semmiképpen nem telefonról fülhallgatóval.

2022. máj. 20. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Elég nagy probléma lehet veled első kommentelő. A Sennheiser kicsit sem arról híres hogy tombolna a mély, és ehhez hasonlók. Nagyon is balanced hangzása van, van mély, közép, magas tartomány. Nem tolja el egyik a másikat, hanem full balanced. Hallgass meg egy párat szerintem, mert akkor nagyon rossz helyen kapirgáltál eddig.

A beyer pedig nagyon a magasra megy rá, szóval számomra pedig az nem jön be.

2022. júl. 9. 11:09
 6/6 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Nagyon sok fejhallgatót meghallgattam, egy pár jobb Sennheisert is, de nekem nem tetszett. Lehet, hogy nem tombol benne a mély, de nincs benne elég magas. Neked meg pont az sok az enyémben, de nincs is ezzel baj, mert mindenki másképp gondolja ezt a témát. Sokszor vitáztam már ilyenekről, de sem engem, sem mást nem nagyon lehet kitéríteni a hitéből, hiszen mindenkinek más az igénye. Én csak elmondtam az én véleményemet, te pedig a sajátodét. Az öcsém is olyan füllel rendelkezik, mint én, neki sem tetszett a Sennheiser hangzása, mert a Beyerhez vagyunk szokva. Ami megközelíti vagy számomra túl is szárnyalja, azok a Hi-Res fejhallgatók (Sonyban van pár nagyon jó), de azok sokkal többe kerülnek. És nyilván van még egy pár audiofil füles is, amikről tudok, de sosem hallottam.

Igazából azt ajánlom mindenkinek, hogy hallgasson meg minél többet, rosszabbat, extrém jót is és döntse el, hogy melyik irányba szeretne vagy tudna elmenni anyagilag. A fejhallgató is hasonló, mint a nők, nekem ez tetszik, neked meg az, és lehet, hogy mindkettő csúcs a mi szemünkben, csak a másik szerintem sokkal rosszabb, mint az enyém 😂

2022. júl. 10. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!