Hosszútávúra ez a Sennheiser fülhallgató leginkább csúcstelóhoz jó vétel?
Természetesen a megfelelő zenelejátszóval (Powerampot használtam mindig is). Eléggé audiofil mániás vagyok. Fejhallgató nem érdekel, kizárólag fülhallgatók közül erről az adatok és leírás alapján mi a véleményetek? Ahogy olvastam róla, eléggé összetett a belső felépítése, még a levegőt is szabályozza.
„az adatok és leírás alapján mi a véleményetek?”
Semmi, sok ilyen, vagy hasonló adattal rendelkező fülhallgató van, mégis teljesen más a hangjuk. Az adatok alapján semmi nem dönthető el róla. Ha igazán audiofil lennél, akkor analóg lemezjátszóról, elektroncsöves erősítővel hallgatnád a zenét és semmiképpen nem telefonról fülhallgatóval.
Elég nagy probléma lehet veled első kommentelő. A Sennheiser kicsit sem arról híres hogy tombolna a mély, és ehhez hasonlók. Nagyon is balanced hangzása van, van mély, közép, magas tartomány. Nem tolja el egyik a másikat, hanem full balanced. Hallgass meg egy párat szerintem, mert akkor nagyon rossz helyen kapirgáltál eddig.
A beyer pedig nagyon a magasra megy rá, szóval számomra pedig az nem jön be.
1-es vagyok
Nagyon sok fejhallgatót meghallgattam, egy pár jobb Sennheisert is, de nekem nem tetszett. Lehet, hogy nem tombol benne a mély, de nincs benne elég magas. Neked meg pont az sok az enyémben, de nincs is ezzel baj, mert mindenki másképp gondolja ezt a témát. Sokszor vitáztam már ilyenekről, de sem engem, sem mást nem nagyon lehet kitéríteni a hitéből, hiszen mindenkinek más az igénye. Én csak elmondtam az én véleményemet, te pedig a sajátodét. Az öcsém is olyan füllel rendelkezik, mint én, neki sem tetszett a Sennheiser hangzása, mert a Beyerhez vagyunk szokva. Ami megközelíti vagy számomra túl is szárnyalja, azok a Hi-Res fejhallgatók (Sonyban van pár nagyon jó), de azok sokkal többe kerülnek. És nyilván van még egy pár audiofil füles is, amikről tudok, de sosem hallottam.
Igazából azt ajánlom mindenkinek, hogy hallgasson meg minél többet, rosszabbat, extrém jót is és döntse el, hogy melyik irányba szeretne vagy tudna elmenni anyagilag. A fejhallgató is hasonló, mint a nők, nekem ez tetszik, neked meg az, és lehet, hogy mindkettő csúcs a mi szemünkben, csak a másik szerintem sokkal rosszabb, mint az enyém 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!