Milyen elektromos gitárt ajánlotok egy full kezdőnek 80-120 ezer körül?
Sokat nézelődtem már de kezdőként nagyon nem tudom megmondani hogy az adott gitárt érdemes e megvennem. Valószínűleg elmegyek egy hangszerboltba is de ha ott nem járok sikerrel vásárlás terén akkor lehet hogy rendelek. Ilyes fajta zenéket szeretnék játszani pl: Black Sabbath, Danzig,Blitzkid.... Pár gitár/szett amelyek tetszettek azok ezek voltkak:
Előre is köszönöm a válaszokat
#12.+1.
Nagyon jó kezdő gitárok, Aria Magma szériát ki lehet fogni néha napján.
Amúgy én tartom hogy a Yamaha 112-essel jársz a legjobban.
Yamaha Pacifica 112+1 pont, de a leglényegesebb, hogy olyan legyen, ami neked külsőre is tetszik. Fontos, hogy szeresd is a hangszert, a te szemednek legyen szép. Amúgy írtam már, hogy maxold ki a lehetőségeidet és vedd meg a legdrágábbat amit meg tudsz fizetni és megdobogtatja a szívedet.
Erősítésnek kombót vegyél, amit szintén a fenti "mennyi pénz van rá" szabályt követve tegyél. Nem arról beszélgetünk, hogy egymilliós gitárok vagy erősítők közül melyik mit tud, mit érdemes venni, milyen célokra. Itt arról van szó, hogy egyáltalán legyen avalami. Azt meg a zsebed a szemed és a szíved fogja megmondani. Ilyen a szerelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!