Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen elektromos gitárt és...

Milyen elektromos gitárt és erősítőt ajánlanátok egy kezdőnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék gitárt venni, hogy megtanuljak játszani rajta, ár/érték arányban mit ajánlanátok?
2019. okt. 13. 13:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
egy külső hangkártyát + egy jobbféle számítógéphangszórót... otthoni gyakorlásra 100x jobb mint egy foshangú 15w-os kis erőlködő + még lehetőségekben is többet nyújt...
2019. okt. 14. 13:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen stílus, mekkora a keret, milyen gitáros hangzása tetszik, melyik forma tetszik? Ezek fontos kérdések. Egy Vintage V100 elég jó nak számít (nekem legalábbis nagyon bejött) meg vagy egy hangkártya (Focusrite pl.) , vagy valami használhatóbb erősítő (ne pár ezer ftért vedd hanem szánj rá lehetőleg egy pár 10ezret legalább
2019. okt. 14. 14:22
 3/4 A kérdező kommentje:
#2-es, 60-80 lenne a maximum, amit rászánnék. Hangzást nem tudom pontosan definiálni, ilyen Skillet, Papa Roach féle zenéket szeretnék megtanulni eljátszani rajta, szóval ilyesfajta hangzást keresek.
2019. okt. 14. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
Akkor a Vintage V100 szerintem még mindig jó választás, vagy esetleg egy ibanez rg370dx persze az is használtan. Egy kábel, pár pengető , heveder, aztán még egy erősítőt 20 körül, lehetőleg 3 sávos eq-val.
2019. okt. 15. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!