Sim kártyás okosórát érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
A nagyinak lenne, és nem hagyná el.
Az érdekesség, a yt egyik tag (mind pénztkeres azzal) sem mutatja meg, hogy valóban fogadnak e hívást ezek az ólcsók.
két dologra gondoltam.
2022. máj. 12. 00:00
1/5 A kérdező kommentje:
Yutuberek megmutatják a sok hűlyeséget benne,, a lényeget viszont nem. A lelkét: hívás és fogadás.
2022. máj. 12. 00:02
2/5 anonim válasza:
Szerintem a telefonal jobban járnál ( navon classic t310) mert nekem volt olyan smartwatch-om és háth.... nem volt könnyű telefonálnom.
A telefon: A telefonal jobban járnál mert azzal valamelyhez könnyebb telefonálni meg SMS írni mert az okosórán aprók a betűk mint a gombos telefonon.
Ha még valami segítségre van szükséged akkor bátran írj!
Köszi hogy segíthettem! :)
3/5 A kérdező kommentje:
#2 Köszi szépen.
2022. máj. 12. 16:04
4/5 A kérdező kommentje:
Az öcsém azt mondta. Ennyiért nem kapok működő sim es okosórát, nert az unokaöccse 80 ezerért vett és azon sincs sim foglalat.
2022. máj. 12. 16:07
5/5 A kérdező kommentje:
Müködik. 2 naponta kell tölteni. Arra jó, amire ki lett találva. Pici, csuklón elfér. A1 smarwatch 5000 huf+posta
2022. júl. 19. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!