Ilyet lehet okosórán?

Figyelt kérdés

Ha jön egy üzenet, azt elolvasni, és vissza írni rá?

Vagy nem lehet vissza írni rá az órán keresztül?

2022. máj. 3. 12:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen. :)

Szerintem nagyon megéri, nekem borzasztóan megkönnyítette az életemet. (Különös tekintettel az érintéses fizetésre is.)

2022. máj. 3. 15:44
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen.

Én is azért akarok ilyet. Én nagyon sokszor sietek és a telefont sokszor itthon felejtem 😅

És fizetésnél, fontos üzenet hívásnál ez jó lenne. Ezt legalább nem fogom itthon felejteni

2022. máj. 3. 15:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Fontos, hogy sajnos minden minden bank, illetve nem minden telefonos szolgáltató tud ezzel együttműködni, ezért nekem sajnos ez ügyben is lépnem kellett.

A telefonnál olyan szolgáltató kell ehhez, aki vállalja, hogy "megosztja" a sim-kártyádat, és ad hozzá egy 2. eSim-et is. Így lesz csak ugyanaz a telefonszámod, és így lesz, hogy felveheted órán vagy telefonon, és ugyanazt a hívást fogadod, ugyanazt a keretet használod hívás-indításnál stb. Tehát kell, hogy a csomagodhoz járjon másodkártya.

Különben nyilván vehetsz bele egy eSim kártyát, de annak más lesz a száma, és az átirányítgatás pénzbe kerül, meg macera is.

A másik a bank: pl. én OTP-s vagyok, de ők a Samsunggal még nem állnak kapcsolatban, tehát az OTP-s bankkártya nem párosítható ezzel a készülékkel. (Talán Apple-vel igen, ezt nem tudom).

A UniCredit viszont igen, így nyitottam ott egy számlát csak erre a célra, azt a kártyát párosítottam az órával, és arra csak annyi pénzt teszek, ami az órás vásárláshoz (napi apróságok, üdítő, ebéd, stb.) kell.

Ezt még tudni kell az igazsághoz, mert sajnos nem automatikus, hogy minden működik, hanem ezeket be kell állítani, meg kell csinálni.

2022. máj. 3. 15:54
 14/17 anonim ***** válasza:

És még annyi, hogy akkor lesz igazán teljes a kényelem, ha nem az órába beszélsz, mikor hívást fogadsz ("K.I.T.T., gyere ide!" :D), hanem fülhallgatóra megy a hang.

Na már most ehhez ideálisan egy olyan fülhallgatóra van szükséged, amit külön tudsz párosítani a telefonnal és az órával is, így tök mindegy neki, hogy épp melyik készüléken indítasz és fogadsz hívást; átveszi mindkét esetben.

Ezt sem tudja minden fülhallgató, csak azok, amik két eszközt is tudnak kezelni függetlenül egymástól, de egy időben.

2022. máj. 3. 15:57
 15/17 A kérdező kommentje:

Oh ezekre nem is gondoltam.

Jó hogy mondtad. Akkor elsőnek ezeknek a dolgoknak nézek utána.

2022. máj. 3. 16:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Igen, ezt mindenképp nézd meg, illetve szerintem érdemes az órát a Samsung márkakereskedésben venni, mert ott ezeket ingyen rögtön be is állítják neked. (Már, ha az egyéb feltételek adottak.)
2022. máj. 3. 16:06
 17/17 anonim válasza:
Melyik okosóra tudja hogy le lehet tölteni a messengert és vissza is tudok írni? Illetve telefonálni is lehet rajta
2023. jún. 10. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!