Ilyet lehet okosórán?
Ha jön egy üzenet, azt elolvasni, és vissza írni rá?
Vagy nem lehet vissza írni rá az órán keresztül?
2 jól fogalmazott, olyan, amin válaszolni is lehet, olyan nem sok van, annyit tennék hozzá, hogy amin válaszolni is lehet, az szerintem kifejezetten drága. Más kérdés, hogy egy okosóra az nem erre való.
Egy jó okosóra szerintem:
- mutassa az időt, dátumot (ez alap)
- lehessen vele mérni mindenféle egészségi funkciót (pulzus, vérnyomás, véroxigén, stb.)
-sokféle testmozgási, sportolási típus legyen rajta beállítható a kerékpározástól a futásig
- legyen vízálló
Értem
Köszönöm szépen a segítséget.
Szerintem ilyen pluszfunkciók mint az üzenetek mutatásának képessége, nos, ez felesleges. Vezetés közben kifejezetten figyelemelterelő (akár kerékpárt "vezetsz" - bár ezt nem szoktuk mondani -, akár mást)
Pulzus, vérnyomás, pontos idő, dátum, véroxigén, ilyeneket mutasson, és kész.
Még azt hozzátenném, hogy én kifejezetten nem sportórát, hanem okosórát akartam, tehát nekem is fontos volt, hogy hívást lehet fogadni/indítani, írni lehet, ha muszáj (akár többet is, csak mint mondtam, nem kényelmes. De lehet.), mindenféle olyan funkciója van, amit a telefon is tud. Nekem fontos volt, hogy ne kelljen mindig elővenni a telefont, és lássam ki hív, tudjam kezelni onnan is. (Természetesen NEM vezetés közben.)
Ellenben pont a sportfunkciók egyáltalán nem érdekelnek, mindent ki is kapcsoltam.
Szóval nem mindenkinek ugyanarra kell, így vannak olyan órák is, mint az enyém, amik elsősorban ún. menedzser funkciókkal rendelkeznek, és és nem sportolásra valók - bár mindent tud, meg vízálló is, meg minden, de ezek kikapcsolhatóak.
7-es
Nekem is ezek miatt lenne szükségem.
Meg kérdezhetem hogy te körülbelül mennyiért vetted ezt az órát?
Nekem Samsung Galaxy Watch 4 Classic-om van (42 mm), az a fajta, amibe eSim kártyát lehet tenni. (Ez fontos szempont volt, mert így lehet vele telefonálni meg érintéssel fizetni akkor is, ha a telefon egyáltalán nincs nálam.)
Emlékeim szerint 135-140.000,- Ft körül vettem talán. Akkor volt új, szóval gondolom, már olcsóbban is hozzá lehet jutni. Illetve, ami nem eSim-es, az eleve olcsóbb.
Ilyen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!