Az xbox one s még meddig lesz támogatva?
Ezt előre szerintem senki nem tudja.
Nyilván nagyban függ az adott játéktól, a kisebb gépet igénylő játékok még simán kiadhatók rá 1-2 évig, a nagyobbak meg már most is csak Series-re jelennek meg (vagy nagyon nagyon lebutítva még az One-ra).
Nem rossz kis gép az One S, szerettem nagyon, de nekem már van játékom ami csak Series-re jelent meg.
Amíg a chiphiány tart, tehát ki tudja. Jelenleg még szinte minden megjelenik rá, nem csak a kis játékok. Alig vannak olyanok amik csak új gépekre jönnének. De ez jövőre változhat.
Nem tudom mennyiért vennél One Set, de végigfutottam az árakat gyorsan a Jófogáson és szerintem baromi drágák használtan ezek a gépek (ugyancsak a chiphiány miatt gondolom). Egy vadonatúj Series S nem olyan sokkal többe kerül (már ha nem gond, hogy csak digitális) és sokkal combosabb. Nemcsak jövőbiztos, de az One játékokat is jobban viszi.
Szintén a Series-t támogatom, a One szériára szépen lassan ki fog kopni. Szépen lassan kezdenek megjelenni olyan játékok amelyek csak az új generáción(Series) lesznek játszhatóak.
Használtpiac meg tényleg túlárazza a one konzolokat. Nemsokkal drágábban zsír új Series S-t lehet kapni, garanciával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!