Egy 2017-es macbook air meddig lesz támogatva még szoftverileg?

Figyelt kérdés
Mert ugye a macbook air nem változott az évek alatt sok mindent a 2017-es modell tovább lesz támogatva mint mondjuk egy 2014-es vagy 2015-ös?

2017. nov. 7. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Ugyanaddig, mint a 2015-ös, mert full ugyanaz a processzor van benne.
2017. nov. 7. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:

Az Apple simán megoldja azt, hogy ne legyen támogatott a 15-ös amikor a 17-es még igen. :(

Sacc per kb 4-6 évig biztosan. De linuxszal utána is jól használható. Én is egy régi Macet használok linuxszal. És jóval gyorsabb, mint OSX-szel. Pedig friss linux van rajta a legutolsó OSX ami támogatott az meg már elég régi.

2017. nov. 7. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A macOS High Sierrát még a 2009 év végi MacBook-ok is megkapják. Ebből kiindulva nagyon sokáig támogatva lesz :D :D
2017. nov. 7. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Az újabb biztos tovább lesz támogatott.

De igazából nem lehet megmondani szerintem az apple-nél sem tudják.

Pl egy iphone 7-nél sem lehet megmondani meddig lesz rá ios.

2017. nov. 7. 18:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Eddigiek alapján 5 év minimum. De egyre gyorsabban fejlődünk, szóval lehet rövidebb ideig de akár az is lehet, hogy jóval több mint 5 évig.

A cloud szolgáltatások (gaming , stb) ha elterjednek az is lehet, hogy addig tudod használni amíg maga a hardver tönkre nem megy.

2017. nov. 8. 07:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Addig amíg kényelmes használni :) A mai világban nem érdemes 5 évnél tovább megtartani a laptopodat, de nyugi ... még 5 év mulva is nagyon sokat szívesen rengeteget fizetnek majd érte.

Az apple laptopjai jól tartják az áraikat és mindig lesznek olyan emberek, akik az újat nem engedhetik meg, de a hájp miatt mindenképpen macbookot akarnak venni. Magyarul mindig is lesz kereslet...

2017. nov. 10. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
"Az apple laptopjai jól tartják az áraikat és mindig lesznek olyan emberek, akik az újat nem engedhetik meg, de a hájp miatt mindenképpen macbookot akarnak venni." Ezzel én is így vagyok, de nem a hájp miatt vettem használtam MacBook-ot, hanem mert tényleg 1000x jobb, mint bármelyik másik gép. A 8 éves MacBookom sokkal stabilabb, mint a 3 éves Lenovo..
2017. nov. 10. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!