Érdemesebb Xbox Game Pass Ultimate helyett előfizetni külön EA-re és sima Pass-ra?

Figyelt kérdés

Most Ultimate-em van ami 4 ezer párszáz forint környékén van havonta. Viszont sosem játszok felhőben, netem nem is bírná.

Viszont a sima Pass-hoz ami csak 3 ezer nem jár EA előfizetés a konzolokhoz..

Viszon Enebán az EA 6 ezer forint 12 hónapra, tehát jóval olcsóbban kijönnék anyagilag.

Mi mást veszítenék még a felhőn kívűl ha így fizetek elő? Ha enebán veszem meg az EA-t, ugyanazok a játékok meglesznek mintha Game Pass-on használnám?

Valamint a sima Pass-ban és az Ultimate-ben ugyanazok a játékok is elérhetőek konzolokon?

2022. ápr. 24. 10:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Az Game Pass Utlimate amiben több egy sima Pass-tól az az, hogy a 100 játékot tudod még PC-n és bizonyosakat mobilon is játszani, illetve benne vann a Gold is.

Ezeket bukod ha csak sima Pass-ra váltasz, amiben ugyanúgy benne vannak ugyanazok a játékok, csak az Ultimate a fentiekkel több.

Ez mellett meg az EA játékaira külön kell előfizetned, tehát annyira jóval olcsóbban nem jönnél ki anyagilag, csak 1290Ft-tal, vagyis amennyivel az Ultimate több a sima Game Passnál.

2022. ápr. 24. 13:21
 2/9 anonim ***** válasza:

Viszont most nézem, hogy a sima Game Passban is benne van az EA play, tehát nem kell arra külön előfizetned

[link]

2022. ápr. 24. 13:35
 3/9 A kérdező kommentje:

Jaa, hogy a sima Pass-hoz nem is jár a gold? Elvileg csak azzal lehet online játékokkal játszani, tehát igazából el is döntötte a kérdést.

#2 Egyébként csak a PC-s sima Pass-hoz jár az EA, a konzoloshoz nem :/

Bár most ugrott be, hogy mintha olvastam volna arról, hogy megszűnik a Gold és a sima Pass, és csak az Ultimate marad meg. Tehát akkor inkább nem is piszkálom, marad az Ultimate.

Egyébként vannak ebay-on és egyéb helyeken hírdetve olyanok, hogy 1 év ultimate olyan 12 ezer forintért. Azok mennyire legálisak, működnek? Feltételezem VPN-nel kell aktiválni valami török vagy brazil kulcsot..

2022. ápr. 24. 14:28
 4/9 anonim ***** válasza:

"mintha olvastam volna arról, hogy megszűnik a Gold és a sima Pass"

Nem tudom, nekem még egyenlőre ez a kombó van, és nem jött semmi levél, hogy váltanom kellene

2022. ápr. 24. 14:33
 5/9 anonim ***** válasza:

A Game Pass Ultimate árát úgy lőtték be, hogy ha bármi kellene a kb 400 játékos katalóguson kívül akkor csak az éri meg.

A GPUban benne van:

- 400 játékos GP katalógus

- 300 játékos PC GP katalógus

- felhős stream játék

- XBL Gold (multi)

- EA Play

A kódos oldalakon található VPNes kódok legálisak (azért érdemes megbízható eladótól venni) abban az értelemben, hogy nem kapsz érte semmilyen büntit. Ezeket trükközéssel olcsóbban veszik meg szegényebb régiókból (mert a Storeban regionális árazás van) és némi haszonnal tovább adják. Egyszerre max 3 évet rakhatsz a profilodra.

2022. ápr. 26. 09:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Ismersz ilyen megbízható eladót?😁
2022. ápr. 26. 16:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Úgy értem, hogy ne valami ismeretlentől vegyél. CDKeys meg ilyen nagyobb oldalakon nem vernek át.
2022. ápr. 27. 08:26
 8/9 anonim válasza:

Szia! Nem mai kérdés de hátha olvasod még, vagy valakinek a hasznára lehet!

1. A fiókot (ami álltalában egy Microsoft fiók) amit használsz állítsd arra régióra ahonnan az ajándekkártya kódokat fogod vásarolni, pl India. Aztán a fiókban meg kell adnod egy létező indiai címet és telefonszámot amit az interneten bárhol találsz.

2. Tölts le egy VPN almalmazást pl Nord VPN. Telepítsd az alkalmazást, indítsd el, majd válszd ki indiát. Így a rendszer azt fogja hinni hogy indiai halózaton vagy.

3. Ha beszerezted online az indiai ajándékkártyát (Eneba vagy G2A), lépj a böngészőn keresztül a fiókodba, keresd meg a kód beváltása vagy a reedem code lehetőséget és írd be a kódot.

4. Ha Xboxod van lépj a beállítasokba, majd a nyelv és régió beállításoknál állítsd át a konzolt indiai regióra és indítsd újra a konzolt. Ezután jelentkezz be a fiókkal és kész! Ezután már nem lesz szükséged VPN-re!

Jó szórakozást mindenkinek!!!

okt. 24. 15:54
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Pont így szoktam csinálni, azért köszi, hátha valaki erre téves és tudja követni😁😁
okt. 24. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!