Travis83 kérdése:
Melyik konzolt lesz érdemesebb megvenni, a PS5 vagy az Xbox Series X-et?
Figyelt kérdés
2020. jún. 2. 21:14
A kérdező szavazást indított:
Playstation 5
Xbox Series X
Egyiket sem
41 szavazat
2/32 anonim válasza:
Amelyikre több, NEKED tetsző exkluzív cím lesz! Ezen mi a bonyolult?
4/32 anonim válasza:
Amire olyan játékok érkeznek amik érdekelnek. Ha mindkettőnél van ilyen akkor állítsa fel sorrendet
5/32 anonim válasza:
#3 nemtudja mirol beszel. Xbox verhetetlen!! Csakis azt vegyel
6/32 anonim válasza:
Mivel alaphelyzetben ebből megint egy PS/XBOX vita lesz, ezért csak azt tudom mondani, hogy azt, amelyikre több olyan játék van/lesz, amivel szívesebben játszanál.
7/32 anonim válasza:
Amelyikre olyan játékok jönnek ki ami neked jó, és használbi is fogod. Készíts listát/táblázatot!. Ha belefér a keretedbe akkor mindkettő aztán probléma megoldva
8/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kivéve a fanboy pistikéseket, akiknek az az egyetlen érvük, hogy miért vegyen az ember egy adott konzolt, mert az az... Isten.
Amúgy nem csak exklúzívok léteznek. Ha úgy vesszük, játékok mindkét gépre jönnek dögivel, úgyhogy ez egy átlag gamernél nem szempont. Viszont vannak egyéb ficsőrök, szolgáltatások meg miegymás. Szóval én arra lettem volna kíváncsi, hogy mindent egybevetve melyik éri meg jobban.
A szavazásnál nyilván nem fogom megtudni milyen emberek szavaztak és milyen alapon, de kommentbe azért jöhetne pár objektívabb meglátás is.
2020. jún. 3. 00:03
9/32 anonim válasza:
Hatodik válaszoló vagyok. Nekem XBOX Classic után 360, majd most ONE S van, ezért ha új generációra váltanék, az valószínűleg ismét XBOX lenne. Egyszerűen ebben vagyok benne, ezt szoktam meg. Illetve a Forza nálam szintén elég erős plusz pont, mert imádom. Nagyjából ennyi lenne az oka! Ha nem lennék benne az XBOX ökoszisztémában, akkor valószínűleg bennem is felvetődne a kérdés, hogy melyik legyen. Ha Windows 10-et használsz/használnak az ismerőseid, akkor az XBOX az XBOX/Windows Cross platformos játékok miatt lehet jobb (pl. Sea Of Thieves). Amúgy ez már tényleg csak érzelmi és előélet alapú döntés, mint az Audi vs BMW, az Android vs iOS, vagy a Samsung vs LG (TV).
10/32 A kérdező kommentje:
#9: ha valakinek van egy gamingre használható pc-je, akkor nyilván a PS5-t célszerű venni, mivel az xbox játékok számítógépen is mennek. Egyébként én örök életemben ps-es voltam és nem kérdés, hogy egy PS5 lesz a polcomon. Trófea háttér és exek miatt. Ugyanakkor kíváncsi voltam, hogy egyes emberek miként gondolkodnak és hoznak döntést, ha ilyesfajta választásra kerül sor. Több platformon pedig csak azért nem játszom, mert egyre is annyi játék van, hogy nincs elég idő hozzá. Mit idő, nincs elég élet hozzá! :)
2020. jún. 3. 02:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!