Travis83 kérdése:
Melyik konzolt lesz érdemesebb megvenni, a PS5 vagy az Xbox Series X-et?
Figyelt kérdés
2020. jún. 2. 21:14
11/32 anonim válasza:
Hát figyelj én Xbox párti vagyok ezért én az xboxot venném
DE én nem akarok itt vitát hogy a PS vagy az Xbox jobb mindenkinek más más az ízlése
Én azt javaslom ha inkább fps játékokon szeretnél játszani akkor is, ha versenyzősön inkább, akkor Xbox
Ha pedig mindkettőn, akkor a te döntésed
(Ha csak a kontroller miatt vacilálsz akkor Xbox mert szerintem kényelmesebb mint a ps-é)
12/32 anonim válasza:
Utolsó vagyok csak elírtam
Az fps játékoknál ps
13/32 anonim válasza:
van vagy 100 játékom, miért váltanék platformot?
14/32 anonim válasza:
ha még egyik sincs, azt vedd ami a haverjaidnak van, akikkel együtt szeretnél játszani
15/32 A kérdező kommentje:
És ha nincsenek haverok?
2020. jún. 3. 16:05
16/32 anonim válasza:
12es vagyok
Akkor a saját igényeid döntenek
Pl: hogy milyen játékokon játszanál, melyik rendszer tetszik, melyik kényelmesebb, stb
De azt hogy érted hogy nincsennek haverok? Egyáltalán nincs vagy konzolos nincs
18/32 A kérdező kommentje:
Most nem rólam van szó. Ha pl van valaki aki szeretne egy konzolt venni, de nincsenek haverjai és csak játszani akar jó sokat és jó sok játékkal, az milyen alapon döntsön, hogy ps vagy xbox? :)
2020. jún. 3. 22:08
19/32 anonim válasza:
Én megveszem mindkettőt, gondolom ez nem nagy segítség de ez van :D
20/32 A kérdező kommentje:
#19: Hát valóban nem az a téma ki mennyi konzolt vesz...
2020. jún. 3. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!