A kettő közül melyiket vegyem?
Figyelt kérdés
Van 2 db laptop és nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem meg, mert van egy ami 300k és nekem sokkal jobban tetszik és sokkal markárkásabb,ugyan olyan videokártya van benne mint a másikban de ebben több ram van. Viszont a másik az csak 260k a processzora jobb de nem annyira márkás és nekem sem tetszik annyira. De nem tudom hogy ér e ilyen sok pénzt az hogy nekem mi tetszik vagy mi nem. De azt sem akarom hogy ha megveszem az olcsóbbik gépet akkor egész végig szomorú legyek hogy nem a nekem jobban tetszőt vettem2022. ápr. 12. 20:08
1/4 anonim válasza:
Nincs itt semmilyen kérdés, vegyed amelyik tetszik, ha megteheted.
2/4 anonim válasza:
"markárkásabb"
Milyen?
Azt vedd amelyik tetszik és amelyikben több a RAM.
3/4 A kérdező kommentje:
#1. Igen én is azt választanám de sokkal olcsóbb a másik és akkor a maradék pénz meg lehet az enyém
#2. Az drágább egy Asus rog az olcsóbb meg HP Omen 15
2022. ápr. 12. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!