Melyik hifit vegyem meg a kettő közül?
Szerintetek ezekkel a hifikkel jól járok?
Melyik lenne jó szerintetek?
Vannak még ilyennek csak azokkal egy a gondom nincs rajta AUX bementet, ez az egy bajom van a régi Millenium hifimnek is sincsen.
Itt vannak amiket ki néztem:
Úgy látszik mosttanába már nem drótos hangfalakat kell be dugni a hifikbe.
Van pár zene kazettám amit ezekkel a hifikkel át tudnék másolni pendrivere sd kártyára, de jó lenne néha kazettán zenéket hallgatni.
"miért nem gyűjtögeted ki inkább a netről mp3-ba"
Nincs fent neten.
Nézegettem használtan de sok a hibás vagy át vernek, én nem utazom el érte sok pénz az.
Inkább ezeket néztem ki legalább újak.
Miért akarsz amúgy le beszélni a hifi vásárlásról?
Nekem van egy Millenium hifim sajnos nem tudták meg csinálni a szervizben nincs már hozzá alkatrész, még azért tudom használni de repedtek a görgők benne és a CD tálca nem akar teljesen ki jönni és be se akar menni és a CD-s váltó és az open gombok nehezen működnek és azok szintén távirányítón is és a bakelit tányér néha nyikorog elindulásnál.
Sajna ilyen görgőt már nem lehet hozzá kapni:
Kicsit sajnálom 64 ezret ki adni egy új hifiért, de nosztalgiázni meg jó lenne ritkán.
"Van pár zene kazettám amit ezekkel a hifikkel át tudnék másolni pendrivere sd kártyára, de jó lenne néha kazettán zenéket hallgatni."
Pendrive-ra (helyesen írva), de rosszul fogod fel a dolgokat.
Az átjátszáshoz elegendő lenne egy kazettás deck, erősítő nélkül, akár használtan is a Jófogásról, ami még annyira működik, hogy a feladatot elvégzi és utána el tudod vinni a Hulladékudvarba.
A deck kimenetét kötöd egy EasyCap digitalizálóra, ami még a Vaterán is csak 3000 Ft (Kínából annyi sem).
De amúgy te tudod, hogy milyen értelmetlenségekbe ruházol be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!